meryemm34 kızlar bebeğime henüz hiç birşey almadım, önümüzdeki ay doğumum var. Bebek bezi ne kadar almalıyım hangi marka önerirsiniz, şampuan vs ne aldınız, neler almalıyım 😬
Aerithma meryemm34 benimde iki ayım var bende yeni başladım bakım ürünlerini almaya. Bana da şampuan vs olarak mustela önerdi burada herkes bende mustela almaya karar verdim.
Serendipity16 meryemm34 bebek bezini stok yapmayın her bez her bebeğe iyi gelmiyormuş sonra elinizde kalır yazık olur paranıza sleepy bionatural 1 numara aldım ben 1 paket iyi gelirse ondan devam edicem
Abcdedg Bezi çok almanı önermem ben Sleepy bionatural aldım 1 numaradan 2 paket bir pakette 2 no aldım pişik yapma bebeğe alerji yapmasına göre bittikçe alacağım
Abcdedg selim10 pakete göre değişiyor 50lik de var 100lük pakette veya daha fazlası bilemiyorum ama ilk etapta 100tane yeterli olur 1 numarada indirimler oluyor takip ederseniz uygun fiyatlı bulabilirsiniz
Tazeannebirsi Bugüne kadar mustela düşünüyordum. Ama içeriğinin temiz olmadığını gördüm. E bebek baby me organikler daha sağlıklıymış. Deterjanına kadar onları alıcam