Gizem9688 niyetimkalpkirmamak benim de 2 ismim var. Cok zor. Ben de ogluma tek isim koycam. Henuz bulmamadim ama
dogurangaplumba niyetimkalpkirmamak gerçekten çok zor benimde iki ismim var çok zor eşiniz haklı çocuğunuza tek isim koyun bencede
niyetimkalpkirmamak Gizem9688 eşime tek isimle sesleniyorum. Başkaları diğer isimle sesleniyor. Diğer ismi yabancı gibi geliyor 🤣
dogurangaplumba Gizem9688 tuna veya tunç koycaktım ben oğlan olsaydı 2. Kızım yolda 3. Çocuğuda yapmam beğenirsiniz belki isimleri🤗
niyetimkalpkirmamak dogurangaplumba güzel fikir oluyor. Hatta kısa bir isim olsa sınav kağıdıyla da vakit gecirmez 🤣
dogurangaplumba niyetimkalpkirmamak sadece okul için olsa yine iyi devlet dairesinde iki isim ve upuzun soyisim yuzünden işim uzuyor ya adım soyadım ekranlara sığmıyor 🤦🏼♀️🤣
dogurangaplumba niyetimkalpkirmamak soyismimi her seferinde sormalarına rağmen yanlış yazmalarıda cabası hele ilk adımı duyan şok oluyo babam sağolsun diyorum bende kendine yeni bir ordu kurma çabasındaydı fakat kardeşimde sülale isyan edene kadar 🤣🤣🤣🤣
dogurangaplumba niyetimkalpkirmamak küçük kocaoğlan 🤦🏼♀️ ama kocaoğlu yazıyolar ilki kızlık soyismim bazi yerlerde onuda yazmak zorunda kalıyorum çok komik oluyor 🤦🏼♀️
dogurangaplumba niyetimkalpkirmamak ilk ismimi söyliyim sadece bu kadar ifşa etmiyim kendimi ilk ismim hatun 🤣🤣🤦🏼♀️