Sema1503 Hanımlar bu sabah kan tahlili verdim beta değerim için şuan 5 tane değerimin sonuçları çıkmış ama beta hcg değeri yok ertesi gün düşer mi yoksa hiç mi düşmüyor varmı başına aynısı gelen
Hulo2105 Sema1503 ertesi günü düşebilir benim hep öyle oluyordu ama gece de kontrol edin diğerleri çıkmış çünkü
Aleynaceyhannnn Sema1503 benim kan tahlilim 3.gün öğlen çıkmıştı bazen geç çıkabiliyor sağlık ocaklarında
Firstpreg Sema1503 E nabıza beta hcg girilmiş mi peki? İşlemlerim ya da sonuçlarım kısmında isim olarak var mı beta?
Sema1503 Hulo2105 Aleynaceyhannnn Acaba diyorum aile hekimi sisteme girmemiş olabilir mi çünkü bazıları düşmüş Gerçi ben gebelik için yaptırdığımı da söyledim
Aleynaceyhannnn Sema1503 aile hekiminin onayı gerekmiyor diye biliyorum laboratuvar sonuçları otomatik olarak düşüyor çünkü e nabıza
Sema1503 bebeimibeklerken33 hastalıklarım yerine girip kan tahlili yaptırdığınız güne tıklıypsunuz orada çıkıyo zaten işlemler sonuçlar vs diye
Firstpreg bebeimibeklerken33 E nabızı açtığınız gibi en son gittiğiniz doktor ismi yazar, oraya tıkladığınızda üstte yazar işlemlerim, sonuçlarım vs
bebeimibeklerken33 Firstpreg bakıyorum 22 işlem görünüyor sadece tarih ve saat yazıyor hangi kanlar olduğu yazmıyor
Gmz09 Sema1503 ben hamile olduğum kesin olduğunda bile aile hekiminde test yaptırdım yani onlar bir sürü test istedi beta hcg değerim sisteme düşmedi ama doktor kendi ekranında görebilmişti
Seyhan000 Sağlık ocağını arayın ordan öğrenebilirsiniz ben gitmeden direk telefonda söyledi doktorum değerin bu çıkmış diye