Anonimi1 Gebe olduğumu öğrendim ama hastaneye gitmedim henüz gidicem bi iki güne ilk öğrendiğim gün biraz bulantım oldu daha sonra hiç olmadı ve hiç belirtim yok korkuyorum acaba bi sorun olabilir mi ?🥺
KurabiyeninAnnesi123 Anonimi1 canm hemen gitme 7 haftalk olduğunda git görün bende 6 hafta icindeyim sdce kasik ağrm vr
Yasdervse Anonimi1 canmm bende 6. Haftada gttm alttan keseyı gördü senn hibi korkuyordum hıc bır belırtm yoktu hala yok suan 7. Hafta bende korkuyrm kese var ınşallah içide doludur
Aslanmom1 Anonimi1 Benimde çok bir belirtim yok arada kasık ağrısı ve sürekli uyku hali dışında. Kahve ve çaydan soğudum birde 5 haftalığım. Keseyi ve içindeki oluşumu gördük ama kalp atışı için 7. Haftada gidicez.
yeni-annelik Anonimi1 hiç merak etmeyin 20. Haftamdayım şu zamana kadar bir kere bile midem bulanmadı herkesin hamileliği bir olmuyor canınızı sıkmayın inanın böyle geçirmek çok daha rahat 🙏🏻
Anonimi1 KurabiyeninAnnesi123 ay bilmiyorum ya keseyi falan da görmedim ya o yüzden korkuyorum galiba birazda 🥺
Anonimi1 Aslanmom1 işte ben daha keseyi falan görmeye gitmedim ya ondan korkuyorum bi iki güne gidicem inşallah
Byan5 Anonimi1 bende senin gibiydim 8 haftalığım hala belirtim yok kalp atışını falan da duydum her bünye farklı korkma 😻
KurabiyeninAnnesi123 Anonimi1 endişelenme canm bende 7.haftami bekliyorm gitmk icin keseyi bebegi göremem diye bende 6.haftanin icindeyim kasıklarm ağrıyor ara ara
Anonimi1 Byan5 önceki gebeliklerimde öğrenir öğrenmez gitmiştim ya ondanolabilir belki bide yaşamıştım belirtileri öncekilerde o yüzden korktum teşekkür ederim 🥺🌸
carpediemm1 32 haftalığım toplasak 10 kere bulantı yaşamışımdır özellikle ilk üç ay hiçbir belirtim yoktu. Zaten regl gecikmesiyle tesadüfen öğrendim. Çok rahat geçti hamileliğim şu sıralar da sadece yorgunluk yaşıyorum onun dışında çok şükür rahatım
Anonimi1 yeni-annelik yaa tabiki zorlamaması çok güzel çok kötü geçirenler var bi sağlıklı olduğunu öğreniyim yavrumun rahatlıcam inşallah teşekkür ederim 🌸