Size en güzel günümde doğumumda başıma gelenleri anlatacağım.
REZALET BİR HASTANE YÖNETİMİ VAR!!! 16 nisanda saat 20:00 civarı acilden sancı ve kanama ile doğumhaneye alındım, bekleyemeyecegimiz için sezeryana karar verdi doktorum, ameliyatım filiz hanım ve oradaki beyaz saçlı ebe (ismini hatırlayamadım) sayesinde çok iyi geçti ilk doğumum ve erken bir doğum çok stresliydim filiz hanım sürecimi çok iyi yönetti ona çok teşekkür ediyorum. Bebek doğdu odaya alınacağım oda yok şaka gibi evet ama oda yok…. Beni en alt katta doğumhanede camsız havasız, içinde sadece bir yatak ve sandalye olan 2 metrekare bir odaya aldılar. Sabah 6ya kadar falan ben orda durdum. Daha sonra dediler yine oda yok çıkmamış çıkması gerekenler vs beni NST odasında yatıracaklarmis evet yanlış duymadınız poliklinik katındaki NST ODASI. sabah oldu tabi nst çeken kadin geldi şoka girdi ben böyle rezillik görmedim diye. Yönrtimdeki ikbal hanım zaten sizinle ilgilenen olmuştur diyerek başından savdı bütün gece doğumhanede durmamıza ve sabah 6 da nst odasına alınmasına rağmen saat 10.30 olduğunda denilen tek şey ilgilenen olmuştur
Fotokopi odası gibi oda doktorların odasındaki çıktılar bu odadaki makineden çıkıyor dk da bir içeriye biri daliyor resmen yol geçen hanı. Ben ağrıdan kıvranıyorum bebeğim bir yanda benden ilgi bekliyor ve ben stresle bebeğime vakit ayıramıyorum…. Odaya 12ye doğru alındım ve akşam 21 civarı taburcu oldum. Doğum parasına gelince. Bir gece bile kalmadığım odanın parasını aldılar sadaka verir gibi 500₺ indirim yaptılar(lütfettiler) bir kişi bile gelip benden özür dilemedi kusura bakmayın demedi. Tüm gecem stresli ve rezil bir şekilde ordan oraya taşınmakla geçti. Doktorum filiz hanım bu hastanede olmasa adımımı atmayacağım bir yerdi. Gerçekten böyle bir doktoru haketmeyen bir hastane umarım filiz hanım bir an önce başka bir hastaneye geçer. Bu hastaneye işi düşenler operasyon geçirecekler asla tavsiye etmiyorum.