KurabiyeninAnnesi123 Anneler doktorum izinde 6 mayısta dönüyormuş ama beklemek istemiyorum bana ilgili detayli anlatan memnun oldğunuz doktor varsa önerirmsiniz?
Elifasell KurabiyeninAnnesi123 artık orda eskisi gibi değil doktorlar malesef Bir numan var oda zaten cok değişti. Ama cok hastası var. Bir gidin isterseniz. Ama yeni gelen doktorlardan Eda hanım dan bir iki güzel yorum duydum. İzzet bey var oda acıbazemden geldi. Profosor
KurabiyeninAnnesi123 Elifasell numam beye randevu almştm ama doguma girmis iptal oldu mehtap hanima gittim cok güzel ilgilendi cok naifti kese dışı kanamam görüldü haftya bir dha çağırdı🥰
Sjjsjs KurabiyeninAnnesi123 mehtap hanımın hastasıydım tavsiye etmiyorum servikal uzunluğum kısalmış ve farketmemiş doktor değiştirdim ilk gitmemde adam anladı erken doğum riskim var ve şuan evde yatıyorum
Elifasell KurabiyeninAnnesi123 hayırlısı olsun hakkınız da hiç bildiğim bir doktor değil. 2019 dan sonra hiç gitmedim. 😌😌
KurabiyeninAnnesi123 Sjjsjs aaaa cok guzel ilgilendi normalde doktorum Ahmet coşkan çok memnunum ondan o yok diye mehtap hanıma aldm ama güzel ilgilendi
Sjjsjs KurabiyeninAnnesi123 ilgilenmesin iyi zaten güler yüzlüdür ama dediğim gibi ona devam etseydim belkide başka bişey olabilirdi 29 haftalık 20 mkm servikal uzunluğum doktor sadece yatmamı istedi
Momseyda KurabiyeninAnnesi123 ben de Ahmet beyi tavsiye etmek için yazacaktım , onun dışında İzzet bey ve bertan beye bir bakabilirsin
Sjjsjs KurabiyeninAnnesi123 ben hep tedirgindim hani cok detaylı bakmıyor diye sonra başka doktora gideyim dedim aynı şekilde arkadasımda ona gidiyordu oda değiştirdi izzet beyi tavsiye ederim
Ece5454 Busestl nasıl kendisi çok hastası olduğu için ilgilisi az olur diye düşünüyorum ama kararsız kaldım?
aysegulozlem Bende Ahmet coşkan a gidiyorum çok memnunum diğer doktorları denemedim ama Ahmet beyin ilgisi güzel. Dün sezaryen doğum ücretini sordum 18 bin dediler ama birkac gün içerisinde zam gelecekmiş 20 bini geçer dediler bilginiz olsun
Momseyda aysegulozlem normal 18 sezeryan 19 dediler bana da izzet beyi meraktan sordum Prof olduğu için yüksektir diye düşünüyorum
Momseyda aysegulozlem 36. Haftadayım Ahmet beye gidiyorum çok memnunum ben de :) detaylıda izzet beyi tercih ettim o da çok naif babacan bir dr du
aysegulozlem Momseyda konuyla alakasız ama birsey sorcam gölcük veya izmitte doğum çekimi hamilelik çekimi yapan iyi bir fotoğrafçı var mı bildiğiniz.. gölcüğe yeni taşındığım için hakim değilim pek buralara
Busestl Ece5454 çok hastası var evet ama 12. Haftadan beri kendisine gidiyorum senin muayene zamanın geldiğinde içeri girdiğinde gayet iyi ilgileniyo babacan bi doktor prof oldugu için hastanenin diğer doktorlarından muayene ve doğum ücreti olarak farkı var hatta 1500du muayene ücreti gecen gün zam geldi 1800 oldu doğuma da zam geldi