Selda_66 Kizlar hastaneye gittim normelde bugun 7 haftaliktim ama doktor 6 hafta 1 gunluk dedi suan 7 haftalik duruyo bunu nasil degistircemm bilmiyorum
Boncukk123 Selda_66 degıstırme canım ilerleyen zamanlarda yakalar muhtemelen doktorlar doğum zamanını son adet tarihine göre takip eder bu kontrolde öyle çıktı diğer kontrolde son adetinle aynı çıkabilir haftan
Dlst Selda_66 ilk haftalarda önemli olmuyor ilerde gelişimi düzeliyor kendi benimde 16 haftaya kadar bir hafta geriden geliyordu sonra hep iki hafta öne geçti hala öyle
Boncukk123 Selda_66 kalsın tabi canım bende en başında 3-4 gun oynuyordu ellemedim hiç ıkı kontrolde uygulamayla aynı gitmeye başladı haftam büyüdükçe yine arası açıldı 4 gün kadar suan şükürler olsun yine son adetle beraber gidiyor
Selda_66 Dlst insallah dedim duzeltiyim.bilmiyorum.nerden duzeltcegimj kalsin ozaman yetisir insallah
Dlst Selda_66 senin son adet tarihin asıl tarih bebek doğana kadar o tarihe göre ilerliyor haftası Bazen bir iki hafta önde yada geride olması çok normal zamanla beslenmeyle düzeliyor