Albevna_ Kızlar ariel baby almayı düşünüyorum N11.de 4 adet 70TL. Fiyatı uygun geldi. Kullanan memnun olan yada alacak olan var mı? Ya da başka tavsiyeniz?
Duygu Elif4334 çok güzel bi deterjan bebeğimin çamaşırlarını yıkadım ütüleyip dolabına yerleştirdim. Burda bazı anneler çamaşırlar güzel kokmuyor deyip yumuşatıcı kullanmaya kalkıyo ama bence doğru değil yeni doğan bebekler hassas oluyor ciltleri onlar zaten mis gibi kokacaklar doğunca
Albevna_ Duygu ya bende deterjan almayım dedim vazgeçtim 😑 az bi yumışatıcı kullanırım hassas bebek için olanından kurutma makinesinden de geçince mis gibi olur diyorum
Elif4334 Duygu aynen öyle ben sırf çok kokmasın diye beyaz sabun kokuluyu aldım diğerleri ağır geldi biraz önemli olan bebişlerimizin kokusunu duymak zaten onlar her kokuya bedel 😍
Gozdekaraoglu Kızlar bence yenidoğan için en güzeli hacışakirin toz deterjanı . Ben onu aldım ve yıkadım kıyafetleri çok güzel ve yumuşacık oldu . Bebek teni hassas olduğu için ilk tercihim o benim .
Albevna_ Gozdekaraoglu sabun tozu almayı hiç düşünmedim. Annem Beyaz sabunu rendele yıkat çok güzel olur dedi öyle bi denerim. Onun dışında arielin deterjanını düşündüm ama vazgeçtim normal deterjan kullanayım diyorum
Gozdekaraoglu Albevna_ evet normal sabunda rendelenip yıkanabilir . Hem evlatlarımız çok kokulu deterjan ve yumuşatıcının kimyasallarına maruz kalmaz malum bütün gün kıyafetleri üzerinde olacak
Alinmavi Saf arap sabunu veya sabun tozu. Dalan roxy aldim guzel gibi. Yumusatici asla kullanmayin kendinize bile. Suyunuz cok sertse yumusatici gozune elma sirkesi koyun hem mikrop kirici hem yumusatiyor.
Mirayyldz Duru'nun °/° 100 btkisel byaz sabununu aldm rendeledim cam kawanozda her ykamada kullanicam insallh yarn ykama ypcm bkalm 🤗😍
Mirayyldz Albevna_ Ykamami yaptm sabunla müths hem btkisel hem kokusu superr kokusuna bayldm ek qdaya qecene kdar kullanicam hem fyati cep yakmiyor hmde yllarn tecrubeleri bunlrla byutulmşz mis qbi 😍🤗
Albevna_ Mirayyldz ooo süper yaa 😄 canım çok sağol bende alayım öyle yapayım artık, bide kavanozda birbirine yapışmıyor rendelenmiş sabunlar dimi?
Mirayyldz Albevna_ yok cnm rendenin kcuk trafndan rendeledim cam kawanoza koydm hc yapısmio tane tane yani 2 sabundan bi kawanoz cktı cnm 😊 arastrmama qöre en saqlklisi buymus katki yok qönul rhatlqyla qysin bebislermz 😍😊