zmra12 Kızlar merhaba bir kaç gündür vajinamda çok afedersiniz ağrı var be baskı hissediyorum dün doktora gittim rahim büyüyor ondandır dedi ama bugün beni huzursuz ediyor korkuyorum böyle bir durum yaşayan var mı acaba ? Bu arada 18 haftalık hamileyim
dogurangaplumba zmra12 bendede var iyice artmış durumda yarın gideceğim doktora 33+6 haftalığız kivrandırıyor bazen
niyetimkalpkirmamak zmra12 kasık ağrısı yaşadım. Vajinal ağrı yaşadım. Karnım ağrıdı. Yürürken ağırlık oldu. Kan ve su gelmediği sürece sıkıntu yok. Doktorum öyle dedi.
zmra12 Sssa gittim dün baktı herşey yolunda dedi Perşembe günü de başka doktor bakmıştı bir hafta önce o da hiçbir şey yok dedi
zmra12 dogurangaplumba ablamda sizinle aynı haftalarda doktor bebek baskı yaptığı için demiş inşallah kötü bişey yoktur
Harry dogurangaplumba doktora gittiniz mi? Bende aynı haftadayım bazen yaşıyorum da durum normal miymiş
dogurangaplumba zmra12 yarına kadar dayan ali cabbar diyorum artik hastane yakın olsa gitcem hemende 59 km hastane 🤦🏼♀️
zmra12 dogurangaplumba ben dün gittim galiba yarın tekrar gideceğim 😁 inşallah birşey yoktur dikkat edin sizin son aylar bol bol dinlenin
Tubiiy1 niyetimkalpkirmamak 24 haftalık hamileyim şükürler olsun su güne kadar çocuk uyku dışında hiç birsey yapmadı mide bulantısı kanama ağrı falan taa kii doktora uçak yolculuğu yapabilir miyim dedim rahim ağzının kısaldığını söyledi. Ve araştırdım ideal dediler düne kadar çocuk baskı yapıyor dönüyor sertleşiyor diyorum çevredekilere normal büyüyo falan diyorlar doktora yazdım gel bakalım dedi ve rahim ağzım 13mm düşmüş haftamda geç ve enfeksiyonumda olduğundan dikiş atacaklardı istemedim ama bugün doktor geldi dikiş yapılmasa evde suyun gelir doğum yaparsın anlamazsın dedi eğer olabilirsem dikiş atiracgim. Özellikle hareket halindeyken yapıyorsa asla yorulma direk dinlen yat bide kontrole git.
niyetimkalpkirmamak zmra12 24+5 sırt bel her türlü ağrıyı yaşayacaksın ö sonra da bu günleri çok ararız 🤣 için rahat olsun. Rahim genişliyor
dogurangaplumba zmra12 dinlenmek mi? Benim kalkasım gelmedikçe benim kız durmuyor ki enerji patlaması yaşıyor okuldan bi geliyo maşallah anne anne anne anne durmuyor asla tuvalette bile rahat yok🤣
niyetimkalpkirmamak zmra12 ay kız bide alttan pııt pıt atıyor 🤣bi ara panik yaptım aha dedim bebiş aşağıya düştü orda atıyor dedim. Boşuna panik.
niyetimkalpkirmamak zmra12 erkek 🤣 doğunca fazla yormasın bizi yaa. Uslu bir bebek olursa şehir dışına çıkartıcam