Ahsksdk bilgeeS o haftalarda zaten çok hissedilmiyor ki iyice yatıp dinlenince belki anlaşılır hafif kıpırtı şeklinde seyirme şeklinde oluyo hareketler🌸
225834zey bilgeeS Korkmana hiç gerek yok ilk hamileliğin ise geç hissedebilmek çok doğal bende ilkimde 20. Haftada hissettım Şimdi 2. Ye hamileyim 13. Haftadan ber hissedıyorum ki Buda ilkinden tecrübeli olduğum için ☺️ sabırla bekle az bir zaman sonra sende sık sık sürekli Hissedeceksin ☺️
merveoflu 20.haftayım bende hissetmedim ama korkulacak bir şey değil . İlk gebeliğim doktorumuz da sorun yok 24 e kadar hissedeceksin merak etme dedi .
bilgeeS merveoflu ne gibi belirtileriniz var peki yada vardu benim haftamda dün çok bel bacak ağrım oldu
merveoflu bilgeeS el ve ayak şişmelerim çok fazla ☺️ kasıklarımda ağrı oluyor magnezyum kullanıyorum onun için ☺️ gaz sancım oluyor ama bebek hareketimi gaz mı anlamadığımı söyledim doktora normal 24 e kadar yolu var panik yapma dedi
Kesimeliff 19+6 olduk bende 2 gündür hissetmeye başladım ilk hamilelikte normal olduğu söylenildi endişelenme canım 🙏🏼 inşallah en kısa zamanda hissedersin. Ben akşam uzandığımda tatlı bişey yersem çok net hissediyorum dene istersen