Seheroncul Dopum yapanlar bi cevaplayabilir mi acaba , hastanelerde doğumdan sonra bebek yıkanıyor mu yoksa silinip giydiriliyor mu sadece
amayinedeiyiilerledim Seheroncul siliniyor. O yüzden ilk giydirmeye çok özenli olmayan bi kıyafet vermek en doğrusu 🙂
ZeyHus33 Seheroncul 2 normal doğum yaptm bebeği sildiler gözümün önünde giydirdiler 1 gün hastanede kaliyorz dier günde evde olyorz Obursu gün yikadik
Kbra_atss Sadece siliniyor diye biliyorum benim kızımı sadece silmişlerdi özel devlet fark ediyor mu bilmiyorum
Zeynepci012 Benim bildiğim bebek yıkanmaz silinir 2-3 gün sonra yıkanır herkesin adet usulü farklı oluyor genelde
Tugbacim34 @Seheroncul siliyorlar hastahane de, ben ikinci günden sonra yıkadım canım. Yaz mevsimiydi pişsin mi çocuk. Suyun zararı da olmaz. Beş dakika yıkayıver çıkar çocuğu hiçbirşey olmaz. Hatta yıkandıkça daha rahat uyuyorlar
1anne3bebe Seheroncul silinip verilir. Yıkanması önerilmez. Üstündeki verniks tabakası dediğimiz beyaz yapı bebeği korur,faydalıdır. Ciltte kalması tavsiye edilir.
Gizemnur17 Seheroncul Bebeğim su yuttuğu için yıkamadılar sanırım silip verdiler eve geldiğimde doğumdan 4 gün sonra yıkadık göbeğide 2 gün sonra düştü yıkama diyenleri dinlemedim ben kendimde geç falan de düşmedi çocuk öyle kalamazdı rahatladı banyodan sonra 🥹❤️ Her akşamda yıkamaya devam ediyorum.