yeni-annelik Merhaba hanımlar aranızda çam sakura hastanesinde perinatolojide detaylı ultrason yaptıranlarınız var mı randevuyu nasıl aldınız sadece riskli gebelik olanlara mı bakıyorlar bilenler ve yaptıranlar yazabilir mi 🌸
Hulo2105 yeni-annelik merhaba ben devlete gitmiyorum ama burdan okuduklarım kadarıyla kadın doğumun perinatoloji için kayıt açması lazımmış o şekilde randevu alınıyormuş galiba.
Mommyshark2023 yeni-annelik merhaba ben de çam sakuradan perinatoloji riskli gebelik yazandan aldım 50 dk baktılar hatta dönmedi diye kızım çikolata yedim tekrar girdim baktılar gayet iyiydi
CereenCkr yeni-annelik önce kadın doğuma gidip muayne oluyorsunuz onlar yeşil alan açıyorlar siz de arayıp randevu alıyorsunuz randevu bulabilirseniz ben bulamamıştım özel klinikte yaptırmıştım
yeni-annelik Hulo2105 riskli gebeliklere bakılmaktadır yazıyor ama emin olmak için postu açtım umarım bakılıyordur benim eltimde burda detaylı yaptırmıştı
beautifulgirl yeni-annelik ben iki buçuk sene önce yaptırmıştım yapıyorlar riskli olması önemli değil haftanız tutuyorsa hemen bakıyorlar
yeni-annelik beautifulgirl yapılmasına çok sevindim yapılmıyor diyenlerde var o yüzden merak etmiştim
beautifulgirl yeni-annelik bende geçmiş randevuma baktım sadece riskli gebelik için yazıyor ama bakmıştı bana doktor renkli de gösteriyor hatta
yeni-annelik beautifulgirl umarım bende yaptırabilirim yoksa özelde kendi doktoruma yaptırmak zorunda kalacağım
Babydua Hanımlar dün normal muane oldum benimki riskli gebelik ertesi dün perinatolojiden randevu kendileri verdi bugün gittim perinatolojiye çam sakura
yeni-annelik Babydua perinatolojide renkli göstermiyorlar mı her şeyine bakılıyor mu peki benim için önemli olan her yerine bakılması aslında
yeni-annelik CereenCkr ben randevu aldım bir sonraki ay gideceğim inşallah sadece detaylı ultrason bakılıyor mu onu merak ediyorum riskli gebeliklere bakılmaktadır yazıyor detaylı haftamdayım çünkü