Cannazlli_ merhaba hanimlar bu gün reglim bir gün gecikti kan verdim pozitif çıktı değer 10,59 değer düşük mü acaba benim durumumda olan var mı
Senmsii Cannazlli_ Şuan için bence iyi duruyor canım ama önemli olan 2 günde bir 2 katı artması sağlıklı olduğunu gösterir. Sağlık ocağında test vere bilirsin
Maviss718 Cannazlli_ ilk değer önemli değil düzenli artış olması önemli canım 2 günde 2 katına yada %60 srtması gerekiyor
Sevvalll42 Cannazlli_ bende öğrendiğimde 3+5 tim 11 ile öğrendim normal daha küçük olduğu için öyle çıkmış
huvuuuuff Cannazlli_ benim de bir gün gecikmeyle 9 çıktı kimysal yaşadım ama belki sizinki geç döllenmedir
Busssx huvuuuuff Bende 9 gün gecikmeyle baktırdım 57 çıktı 2 gün sonra baktırdım 127 Buda kimyasal sanırım doktor 1 hafta sonra bakalım dedi ama sanmıyorum uyku hali başladı şuanşıl belirti bende başka net birşey yok
feridelevent_08 Cannazlli_ bende 2 gün önce 11.7 ile öğrendim dün kan verdim 15.9 çıktı artmamış sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum… İnşallah düzenli bir şekilde değerleriniz yükselir🤲🏻
Busssx feridelevent_08 Benimde 9 gün gecikti 57 çıktı bugün tekrar verdim 127 çıktı sanırım Buda kimyasal hamilelik belirtim sadece göğüs ağrım ve uyku hali var bilmiyorum gerçel bir gebelik olduğunu düşünmüyorum bende
Sevvalll42 Cannazlli_ 2 gün sonra verdiğimde 38 çıkmıştı sağlıklı ilerledi bidahada vermedim 30 unda randevum var 4+6 şuan
feridelevent_08 Busssx aynısı bende de uyku hali bide göğüslerimde ağrı sızı var sizin değeriniz gayet güzel yükselmiş aslında
Merve_50 Busssx benide korkttnz ya şimdi bnde 2 gün kala verdim 55 çıktı 2 gun sonra 125 çıktı doktorum 10 gün sonra gel dedi yarın gidicem işte inşallah keseyi görürüz dua edin
Maviss718 Busssx kimyasal olmayabilir gayet güzel yükselmiş ben ilk öğrendiğimde 22 ydi artış oldu dikkat edin kendinize yükselir mutlaka