dogurangaplumba Maryhoney ayy bilirim o duyguyu beni yumurtladın mı diye arıyolardı direkt bunu soruyorlardı özellikle amcam hayır amca daha karnımda deyince yumurtlucak göz yok sende deyip kapatıyodu🤣🤣🤣
Boncukk123 Busraabusraa canım belki denedin ama sıcak duş al belinden asagıya tut bol bol korunmasız ilişki dene squat yapabiliyorsan yap çömel inşaAllah kendi sancınla doğumun olur 🌸
Busraabusraa Boncukk123 her gün duşa giriyorum birde pilates yapıyorum bugün duşta eğilip kalktım bi kaç kez de bir tek ilişki olmadı eşimle onu denemedik ondan da biraz eşim çekiniyor bebekten dolayı😩
Boncukk123 Busraabusraa canım doktorun çok degısık konuşmuş o halde çatı muayenesinde bebeğin başına dokunduysa çok az suni sancıyla doğumu başlatabilir açılman olabilir özele mi gidiyorsun
Cennet-polat Busraabusraa hım gebelik şekeri olduğu için demiş demekki nasıl bir riski var bilmiyorum da inşallah kendi gelir günü dolmadan hakkınızda hayırlısı olsun
Boncukk123 Busraabusraa canım çok etki ediyormuş ama ilişkiye girip sabaha doğuma giden çok kişi okudum burda
Busraabusraa Boncukk123 evet herkes öyle diyor bir denemediğim o kaldı valla onu da deneyeceğim artık yoksa bebek gelmeyecek😢