yalandunyaa Geçen hafta pazartesi gitmiştim 820 çıkmıştı kan verdiğimde kese göremedik yarın akşam gideceğim inşallah keseyi görürüm mercimeğide görürüz inşallah içim içime sığmıyor Rabbım bebek isteyen her anneye bu duyguyu tattirsin inşallah 💛💛💛💛
KurabiyeninAnnesi123 yalandunyaa haftan cok erken canm 7.haftani beklemeni tavsiye ederim doktorun olumsuz konuşa bilir kese vr bebk yk diye cok rast geliyoruz böyle postlara bebek yksa hemen kürtaj diyip moral boza biliyor doktorlar
Melek3675 KurabiyeninAnnesi123 kesinlikle katılıyorum ilk öğrendiğimde koşa koşa gitmiştim özele hemde boş yere para verdim 6 haftalıkmıs beta 9 bin çıkmıştı ve yine kesemi görememişti geç gitmek çok daha iyi
KurabiyeninAnnesi123 Melek3675 onun icin sabretmeye calsyorm beklemek cok zor ama erken gidipte bu süreci kendime zehir etmek istemiyorm cnku doktorlar olumsuz konusmayi cok seviyor
yalandunyaa KurabiyeninAnnesi123 ya benim doktorum yaşlı falan ama komik gittiğimde daha minik annesi sabır et falan demişti güzel konuşuyor bakalım yarın inşallah iyi haberle gelirim Senin kaç canım en son gittiğinde