Gizemzumra Kızlar selam 35 haftalığız yaklaşık 17 kilo almışım çok zayıf bir insan oldugum için asla sorun etmiyorum hatta daha çok almak istiyorum 😄 siz kaç kilo aldınız bu kiloların kaçı bebegin acaba ?
Fatimecansu79 Gizemzumra 30 haftaligin 59 la başladım 73 kiloyum boyum 1.79 herkes hiç kilo almamissin diyor bende kilo alıp geri vermemek ıstiyorum ama doğumdan hemen sonra eski kiloma dönüyorum
esraaaes Gizemzumra 52 ile hamile kalmıştım 62 ile doğuma girdim 5 gün içinde tüm kilolar gitti şu an gebelik öncesi kilodayım. Kiloyu hiç sıkıntı etmeyin hepsi gidiyor emzirme döneminde bol su içmeniz yeterli
Mrvtrk 54le hamile kaldım suan 58im. 16+6 haftalığım. Herkes kiloyu bana yakıştırıyor ayrıca bebeğimin sağlığı da iyi olduğu sürece kilo en son önem vereceğim şey 😊
Duyguudaa Gizemzumra 27+2 haftadayım 9 kilo aldım bakalım ne olucak 😂 53 ile hamile kalmıştım 62 kiloyum şuan
Myrtle Gizemzumra 36+4 oldu kizim. Bende 50 ile hamile kaldim 63 olmusum, bebekte minyon, yedigim bana gecmis resmen. 😀