Tugce_12 Bebek doğum kanalına girdiğinde kaçıncı hafta da doğum başlar var mı bilgisi olan nst’de belli olur gerçi de yine de insan merak ediyor ne zaman başlayacağını 🙈
Canan-_16 Tugce_12 benim 32 . Haftada kanala girmiş 34 olucam bu gece hala gelen giden yok ama ağrım çok bilemiyorum
Selinmoon Tugce_12 Ee benim de kanalda hem de daha 30+4 haftalığız erken mi gelir öyle olunca doktorum bir şey demedi 😣
fermaneva01 Tugce_12 doğum kanalına erken giriyor ama öyle kalıyor doğuma kadar ne zaman olur diye kesin bir şey diyemeyiz 😂
MorKelebek54 Tugce_12 benim arkadasim 39. Hadtasinda bebek haftalardir kanalda ama hala gelen giden yok sadece bi kac gundur duzensiz sancilari carmis o kadar. Tabiki her gebelik bir degil doktoruna sorsan daha iyi olur tahminen ne zaman gelir diye
Tugce_12 Canan-_16 Ay ben kontrole gittiğimde benimde kanala girmiş bende 34.haftamdayım erken mi gelcek yani kanala girdiyse 40 hafta olsaydı erken oluyor 34.hafta daha
Tugce_12 Canan-_16 Ağrın düzenli mi oluyor dinlendigin de geçiyor mu yalancı sancılar da olabilir canım
Tugce_12 Selinmoon Benimde mesaneye baskı uyguluyor bebek o zaman ağrı oluyor ara ara bıçak saplar gibi
Tugce_12 tatlibebegim_ Ayyy heyecan mutluluk korku hepsi vardır şimdi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşAllah 😍