Burcuneris Btlgndz evet canım o dün geldi ablama aynı şekilde bolt Kargo’dan daha doğumda yapmadı 5 aylıkken başvurdu 8. Ay geldi
Btlgndz Burcuneris bana da şuan mesaj gelmiş 153 aradım yeni doğan destek paketi mi diye onaylanmamış dedi ama kargodan mesaj geldi anlamadım
Cihangir09 Btlgndz evet onaylanmış hayırlı olsun. Ama malesef çok saçma bir sistemleri var doğumdan 2 ay sonra filan gonderiyolar içindeki bezler ve yenidoğan takımı bı ise yaramıyor 😅
Btlgndz Cihangir09 ben doğum yapmadım bugün teslim edilecek diye mesaj gelmiş bana 21 Mayıs sezeryan günüm
SaHil_Hayat Ozeeer hayır oldunuz yerlerin belediyesinden bilgi alabilirsiniz genel olarak heryer de var
Btlgndz Cihangir09 evet şikayette bulundum galiba o yüzden bebek doğup 3 aylık olduktan sonra bezi filan işimi görmez çünkü hiç bi işe yaramayacaklar önceden vermeleri gerekiyor
sevalciftci Anne18 bende 3 aylıkken falan yapmıştım durum askida yazıyor en son altı ay sonra yendien yapabilirsiniz başvuru denmişti uyguakanya girdim hala durum askıda yazıyor 32 haftalık hamileyim şuan naomam gerekiyo
Alyami Btlgndz daha dün geldi bana 8 haftalıkken başvurdum onay bekleniyor dendi sonra doğum bekleniyor yazdı. Ve 35. haftadayım daha dün geldi bana bende şaşırdım çünkü çoğu kişi doğum sonrası falan geliyor diye yazmıştı
Mhmmd Ozeeer aksarayda da var hergun yeni dogum yapanlarn servisine getiriyor. Belediye. Almayan da belediyeden alabiliyor