Ece5454 Merhaba arkadaşlar 19+0 haftadayım. Bugün kontrolüm vardı bebeğimin sağ ve sol böbreğinde genişleme olduğu söylendi takip edilmesi gerek denildi. Fetal dna testi yaptırmıştım öncesinde temiz gelmişti. Aynı durumu yaşayan var mı?
Birisi00 Ece5454 Bizde 18. Haftadan beri var. Her iki böbrekte vardi birisi duzeldi diğeri devam ediyor. 29 mm di en son 37 haftalik olduk. İlk ogrendigimde birisi 4mm birisi 6mm di. Kimisi doguma kadar duzeliyor kimisi de dogumdan sonra kendiliğinden veya tedavi ile. Bizimki dogunca cocuk doktoru gorecek
Firdevsk66 Banada aynısı söylendi sıvı almak istediler izin vermedim erkek çocukların da sünnetten sonra düzeliyormus zaten korkacak bişey yok dediler bana
Ece5454 Birisi00 böbreklerinin büyük olması bebekte anne karnındayken herhangibir sorun yaratmadı değil mi ?
Birisi00 Ece5454 Doğduktan sonra belli olacak. Suanda suyu gelisimi iyi. Suyada onem veriyor doktorlar. Zaten diger böbrek duzeldi sag böbrekte var genislik
Elifemir25 Aynısı oğluma da dediler çok şükür hiç birsey çıkmadi erkek çocuklatin çoğunda olan birşey erken sünnet öneriyorlar