Deletedmom_789 Kızlar bu haftamı gitsem diğer haftamı bilemedim bittiğiöde o bir kiloyu görmek istiyorum bıktım gramlardan 😂 en son 21.haftada 500 gramdı 23. Haftada da gittim ama sormayı unuttum sizin bu haftalarda kaçtı bir kiloyu görmüş müyüzdür?
Dlar Haha aynı durum bende var 😅 bende 24 de gittim 800 dedi şuan 28+6 oldum meraktan ölücem ama daha var randevuma 1 hafta bakalım kaç oldu merak ediyorum
Deletedmom_789 Dlar bende çok merak ediyorum teyzeme 27.haftada 880 demişti 🥲 bende şuan 27+1 im inşallah bulmuştur bir kiloyu
Bhrdgan birmucize1 maşallah benimde 1300 dü bana kilolu dediler 😂 normal bence dimi doktor sadece iyi demişti bana ama burdakiler şeker olabilir diye şüphe düşürdü içime
Lilipadq En son 24 te 750 gramdı 30 da tekrar gidicem umarım kilo almıştır çok heyecanlıyım buralarda takılayım da ortalama kilosu kaç olur kafamdan hesap yapayım🤭
Syda01 Deletedmom_789 27+1 haftalık olduk 26+6 da gitmistik kontrole 10 gün ilerde oldugunu söyledi 1250 gr civarindaymis sağlık ocagindan açlık tokluk sekerime baktirmami istedi doktorum
Canan-06 Deletedmom_789 hiç sormadım kilosunu sormakta istemiyorum kızımda çok yanıltmışlardı sağlıklı olsun kilosu önemli değil benim için