Azra_Mom Kızlar 2.gebeliğim 16.haftaya giriyoruz karnım baya çıkmaya başladı ilk gebeliğimden biraz çatlaklar var bundan da olsun istemiyorum ya da en aza indirmek için önerebileceğiniz yağ krem var mı
Tgce_06 Azra_Mom lierac bio oil ve saf zeytin yağı kullanıyorum 32. Haftaya geldik daha çatlağım yok maşallah 🧿
Alparslanmom__ Azra_Mom ben bebek yağı Hindistan Cevizi yağı Ve Seda altın çatlak kremini kullanıyorum şuan 6aylik hamileyim
Damlaozzz Azra_Mom 26 hafta oldu hindistan cevizi yağından başka birşey sürmedim şu anlık hiçbir çatlak olmadı soğuk sıkım organik yağ alabilirsiniz çok güzel nemlendiriyor uzun sürede nemli kalıyor
Azra_Mom numix trendyolda hiç faydasını görmedim filan yazanlar olunca onu almaktan vazgeçmiştim kızımda 2 sene önceydi bu yine bi bakayım yorumlarına
Azra_Mom Tgce_06 maşallah canım benimde kızımda hiç yoktu doğumdan sonra biranda çatladım umarım öyle olmaz bende ondan korkuyorum
Havvakoska Tgce_06 ay gerçekten mi ben 23+3 teyim inanılmaz kaşınıyorum tutamıyorum kendimi o yüzden bayağı çatladı bacaklarım
Azra_Mom Alparslanmom__ fenomenlerin çatlak kremlerinden mi çok var piyasada yorumlara bakıyorum kafa karışıyor para tuzağına düşmek istemitor insan kremde sürekli bitecek yani bacaklarıma filanda süreceğim faydası olacağını bilesem düşünmem de onunda garantisi yok 😂
Azra_Mom Damlaozzz yağlar bana da daha mantıklı geliyor kremler emildikten sonra etkisini kaybediyor ama yağ kalıyor orda iz vs yapmıyor demi kıyafette deneyeyim Hindistan cevizi yağını
Damlaozzz Azra_Mom Bende her zaman doğal olmasından yanayım kremde olsa kimyasal sonuçta birde leke görmedim bugüne kadar gece yatmadan sürüyorum hala sabah yumuşacık duruyor göğüs uçlarınızda kuruluk başlarsa onada sürün çok iyi geliyor
Alparslanmom__ Tgce_06 ben DHA his kasinmadm şükür gebeligimin başında cok kaşınma kızarıklık vardı kabarmistu doktoruma danıştım çok baharatli acıli asitli şeyler yeme dedi azalttm şuan 6aylik olduk şükür kaşıntım yok inşallah olmaz🙏bol su icmekte önemli tabi