YesimAykut Kızlar ilk kan verdiğimde 183 geldi, 2 gün sonra 475 geldi, sizce 3.beta vereyim mi ne dersiniz🤗
YesimAykut YesimAykut 22 nisan 183 24 nisan 475 bu şekilde arttı beta hcg😂 daha net yazmak istedim, 3.kez kan vereyim mi yarın❓
Merve-metin YesimAykut canım bence hcg değerin 1500 lere gelene kadar 2 günde bir kan ver 1500 olduğunda kese gözükür diyorlar sen işini garantiye al kuzum 🙏🏻
hyena YesimAykut ben 2 kere verdim kan sonra bekledim doktorumda belli bi tarih verdi gittim keseyi gördük 🥰darısı size
_Mother_ YesimAykut yükseliş güzel ama yine de kan verin her ihtimale karşı sağlıkla ilerlesin inşallah benimde 25 den 397 ye çıktı ama kimyasala çevirdi daha sonra
YesimAykut _Mother_ bugün adet günüm, 5 gün önceden beridir çift çizgi testlerim dün 475 geldi canım, adetim gecikmedi yani
_Mother_ YesimAykut sağlık olsun inşallah rabbim bana da tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsin 🤗 sen evham yapma ama seninde yükselme güzel sağlıkla ilerler inşallah kafan rahat etsin diye tekrar ver kan afetin gecikti mi
Azra_Mom YesimAykut ben sadece 1 kere kan verdim hiç değeri öğrenmeye gitmedim bile idrarda çizgiyi görünce adetime göre hesapladım aşağı yukarı görebileceğim tarih gelince direk ultrasonda görmeye gittim 2. Olunca insan böyle oluyor herhalde kızımda 10 kere kan vermişimdir o zaman anladım ki ultrasonda görene kadar zaten değer yüksekte olsa düşükte olsa birşey yapmıyorlar şikayetin yoksa yani beklemekten başka çaren yok 😊