Hulo2105 BebekHrcn zaten tam 22 haftalık olmanıza gerek yok ki ben 21+6 da gitmiştim mesela 1-2 gün çok önemli değil randevu bulduysanız alın bu sefer de bulamazsınız gününüz geçer
BebekHrcn Hulo2105 daha 17 haftalık randevu 18 haftaya denk geliyor hani en azından 20 haftalık olsun istiyorum
Gizem9688 Ben de devletteki bir perinatologa aldim randevu. Insallah gidince detayli yapar. P.tesi randevum. Bilgilendiririm tekrar
Hulya-ifsa 3_oglan_annesi bende baktım randevu var ama detaylı yapılmamaktadır yazıyor ona rağmen alıyor mu millet anlamadım alsam gittikten sonra yapılmıyor gibi birşey denilmez değil mı kesin yapıyorlar mı çünkü yapılmamaktadır yazıyor hepsinde
3_oglan_annesi Hulya-ifsa bnde o yüzden bilmiyorum ki alınır diyende var ama bnm zamanım var Haziran ayında yapacagm için iki hafta sonra randewum var o zmn doktra soracagm bakalm alinirmi diye
gocebeanne BebekHrcn sorunuzun cevabını öğrenebildiniz mi? Bende bunu merak ediyorum perinatolojiye gideceğim ama detaylı yapar mı merak ediyorum.