Huhhu Sevilc ay aradığım yorum resmen. O zaman kısa pek bir şey almaya gerek yok sanırım. Kısa kollu zıbınları içe giydirip üzerine uzun kollu badiler pijamalar giydirmek mantıklı. Doğru anlamışım değil mi
Sevilc Huhhu evet benim okuduğum ve ablamdan filan gordugum bu şekilde yenidoğan için penye şapka bile takın diyorlar yaz mevsimi de olsa geçen gün bebeimgeliyor kanalında görmüştüm
Sevilc Huhhu patikli alt giydirseniz de mesela ilk zamanlar yine çorap da giydirilmeli hastane çıkışında hemşireye filan da o şekilde verin
hiles bende ağustosda doğum yapacagım alışverişine bu hafta başladım 0-3 ay ı zıbın kısa kollu aldım ama yenidoğan üşür diye okudum uzun kollu , penye yelek falan ekledim hep.
Mranaa Huhhu bende Ankaradayım benim minik de 10 ağustos gibi doğacak Allahını izniyle bende bunu çok düşündüm normal hastane çıkışı aldim uzun kollu ama kısa kollu zihinlerde almalıyım diye dusunuyorumm
Huhhu Mranaa ben de dün yaptım alışveriş ilk ay giyeceklerini hep uzun kollu aldım dediğiniz gibi 2 4 ay kısmı için de kısa kollu zıbınlar aldım sonrasında uzun kollu tulum alıp gerekirse üzerine giydiririm diye düşündüm ya da yelek gibi bir şeyle desteklerim evin içi sıcak olmaya devam eder çünkü Ekim e kadar
asell13 Huhhu bulunduğunuz şehire göre değişir oğlum ağustosda doğdu biz adanadayız ateş yağıyor buraya o ayda 20 gün hep ince uzun giydirmiştim sobrasında klima kapalı olunca sadece zıbınla bırakıp müslin battaniyeye sarıyodum ekimin sonunda ince mevsimliklere geçmiştik