Morlavanta1 Merhaba herkese. Bugün küvezde 10. günümüz. 33+4’te doğum yaptım. Daha ne kadar kalacak belli değil. 2 gün öncesine kadar emzirmeme izin veriyorlardı ama şimdi izin vermiyorlar. Küçük olduğu için çabuk yorulup taşikardi oluyormuş. Gittiğimde de hep ekrana bakıyorum nabzı 170-180 arasında sürekli. Erken doğum yapan anneler sizin de öyle miydi bebişleriniz? Haftası çok küçük olduğu için mi nabzı çok yüksek atıyor? İçimi rahatlatan detaylı bilgiyi alamıyorum hastaneden ve sürekli gözü yaşlı dönüyorum artık eve.
Alparslanmom__ Morlavanta1 Allah’ım sıfalar versin inşallah tez zamanda sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza🙏
Alynq Morlavanta1 Benim ablam 12 sene önce 26 haftalık doğum yaptı ikizlerini 40 gün civarı kaldılar küvözde. Eve geldiler sonra maşallahları vardı. Rabbim İnşallah tez vakitte hayırlısıyla kavuştursun sizi. Haftanız o kadar da küçük değil stres yapmayın ve üzülmeyin🙏🏻 Evladınız evine geldikten sonra onunla yapacaklarınızı düşünün şimdi onun için toparlanın uykunuzu alın dinlenin pozitif düşünün evladınız evine gelince yorgun hüzünlü ve bitik değil dinç güçlü bir annesi olsun🫶🏻🤍🙏🏻
Kutsal_koc Morlavanta1 Rabbim en kısa zamanda sizi bebeğinize kavuşturmaya nasip etsin çok zor bir süreç bende şuan tam 33+4 oldum doktordan çıktım. Benim bebekte gelişim geriliği var kilosu 2 di doktorun da en azından 37 yingorebilsek ve 2500 kiloyu geçse inşallah sorun olmaz dedi ama çok endişeliyim 😞😞sizin kaç kilo doğru ve sıkıntı var mıydı neden erken oldu
Morlavanta1 Alparslanmom__ Allah razı olsun çok teşekkür ederim.Amin, inşallah bir an önce kavuşurum. Artık çok üzülüyorum çok tükendiğimi hissediyorum 🥺
Alparslanmom__ Morlavanta1 siz güçlü olun bebekte hisseder sizi oda güçlü olur iyi düşünün herşey iyi güzel olacak insllah 🙏dualarm sizinle
Morlavanta1 Alynq çok teşekkür ederim mesajınız için desteğiniz için. İnşallah en kısa sürede sağlıkla bende kavuşurum oğluma. Zaman artık hiç geçmiyor.. günler sene gibi geliyor ama sabretmekten ve güçlü durmaktan başka çarem yok.. 🙏🏻
Morlavanta1 Pamuk oy Rabbim bir ömür size bağışlasın. Ömrü bahtı çok güzel olsun inşallah 🙏🏻 kaç kilo doğmuştu?
Morlavanta1 Kutsal_koc amin amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıcakla ve zamanında bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Hiç sorun yoktu hamileliğimde her şey normal ilerliyordu hatta. Bi kaç gün önce detaylı ultrasona girmiştim orda da her şey yolundaydı. Birden suyum geldi 2 gün tutmaya çalıştılar, ciğer geliştirici oldum 2 doz sonra doğum yaptım. 2260 doğmuştu.
Morlavanta1 Alparslanmom__ Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim, inşallah kısa zaman sonra kavuşacağız..🙏🏻🌸
aslhnkrts9 Morlavanta1 34 haftalık doğum yaptım. 16 gün kaldı .Bebeğiniz biraz küçük olduğu için biraz toplayıp kilo almasını bekliyorlardır eğer kilo alımı devam ederse çıkarırlar benim bebeği öyle taburcu ettiler. Emme refleksleri zayıf maalesef prematüre bebeklerin
Morlavanta1 aslhnkrts9 Rabbim bahtını ömrünü güzel eylesin bebişinizin🙏🏻Bende bir an önce kucağıma alırım inşallah sonra da evimize gideriz 🙏🏻 emmiyor maalesef ama olsun gerekirse biberonla beslerim yeter ki iyi olsun da🙏🏻
Kutsal_koc Morlavanta1 anladım çok geçmiş olsun inşallah daha güçlü bir şekilde gelişir birlikte sağ salim birbirinize bakarsiniz 😊😊
Melekabdullah Morlavanta1 korkmayin emmesi baslayinca verirler size solunumda vs bi skinti yoksa nabzi normal 100un altina dusrss destek veriyolar bnm bebgim 60 dusunce nabzi kalp masaji yapilmisti oyle ekrana bakip kendinizce yorumlamayin evet zor bir surec bn 26 haftalik dogum yaptim bebegimin emme refleksi gelince aldim
Elifttk Morlavanta1 33 +2 de ıkızlerımı doğum yaptım 10 gün kuvezde kaldılar dıyetısyen eslıgınde devam ettık emzırmeme ızın vermıyordu ne kadar ıctıgını bılmıyoruz emme reflesksı yok çok çabuk yoruluyo nefes nefese kalıyorlardı sadece 5 dk göğsünde kalsın kokunu alsın demıslerdı Allah’ın ıznıyle sağ saglık ewınıze donersınız uzmeyın kendınızı duzelır sütünüzü sağın
Morlavanta1 Elifttk çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🏻 rabbim evlatlarınıza uzun güzel sağlıklı ömürler nasip etsin. Evet hemen yoruluyor nabzı hemen yükseliyor o yüzden emzirmeyi askıya aldılar. Çok şükür en azından yarım saat göğsüme veriyorlar doya doya görüp sevebiliyorum🙏🏻
_cicek_ Morlavanta1 Kuzenim 26haftalık ikiz doğum yaptı biri 850 diğeri 900 gramdı. 102, 103 gün kaldılar hastanede. Hatta bi dönem grip oldu 15gün hiç göremedi bebekleri. Şimdi kreşe gidiyorlar ☺️ inşaAllah sağ salim kavuşursunuz
Morlavanta1 _cicek_ ay nasıl büyük bir sabır gerektiriyor.. Rabbim bahtlarını güzel eylesin bir ömür inşallah. Allah razı olsun bende bir an önce kavuşmak istiyorum 🙏🏻 sağlıkları yerinde olsunda buna da şükür 🌸
elmaelmaelma Morlavanta1 bebişin de sizin de Allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda sağlıkla evinize getirirsiniz inşallah🙏🏻 Aynı haftada doğan her bebeğin durumu ve kuvözde kalma süresi aynı olmuyor. Sizinki çabucak toparlar umarım.
Morlavanta1 elmaelmaelma çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun, inşallah bir an önce toparlar. Şimdi en minik biziz küvezde 🙏🏻 kilo olarak iyi doğduğunu söylüyor doktorlar 2260 doğmuştu dün +25 gram öndeymiş çok şükür. Beslenme çok yavaş olduğu için sanırım birazcık daha ayrı kalacağız. İyi olsunlarda başka isteğim yok 🙏🏻🌸