hamileyimkiben kızlar selam 2. gebeliğim , çok erken öğrendim hamile olduğumu iştahım açık aşırı gaz ve kabızlık yaşıyorum ne yesem hazmedemiyorum birden 2-3 kilo aldım böyle olan var mı , şimdiden böyleyse 8 ay ben kaç kilo alırm çok korkuyorum
Neferut hamileyimkiben ben de aynıyım malesef aşırı gaz var tuvalete çıkamıyorum karnım çok şişti kot pantolonlarım olmuyor hamileliğin en başlarında şişkinlik falan olması normal diyorlar ama bilmiyorum artık ne olcak halimiz
Elfthh hamileyimkiben canim ben ilk üç ay beş kilo aldım orta üç ay hiç son üç ay iki yanı daha yedi kilo aldım hiç dert etme yoyebldgni ye sonra her zaman aynı yiyemiyorsun zaten ilk üç ay sadece sağlıklı şeyler ye hep riskin uoksa çok hareketli ol yürü asla kilo almazsin
Betulsevbuk hamileyimkiben sabahları aç karna sade kefir akşam yatmadan önce de yine yoğurt ayran veya kefir birde bol bol yeşillik yiyin hazımsızlık sorununuz çözülür ben de 2 aylığım günde 2 defa tuvalete çıkıyorum hazımsızlık ve gaz sorunu yaşamıyorum
Aslanmom1 hamileyimkiben Ben de aynı durumdayım 5 haftalık şuan ge inanılmaz iştahım açık sürekli gaz ve var karnımda ve şişkinlik. Şimdiden karnım 3 aylık gibi oldu 🥹😅
Elfthh Neferut çok normal aşırı gaz vardı bende patlicaktim kasık ağrısı falan folikde yapıyor onu üç ay sonunda gaz falan kalmayacak kabızlık için mitlka yuruyun yasak yoksa
hamileyimkiben Elfthh oy ne güzel ortada hiç almamamız güzel darısı başıma , yürüme yasağı yok yürüyüş bandında yürüsem olur mu ki
Elfthh hamileyimkiben olur kuzum ama açık havayı da ihmal etme çünkü ilerde hormonel çok bunaliyor insan belki snede olmaz ama iyi geliyor açık hava ev içinde bile hareketli olman çok işine yarar
seyda-4 hamileyimkiben aynı şeyleri yaşamışız benim bağırsaklarım su ve kuru kayısı yiyerek düzeldi şuan. Birde ara öğünle öğütleri çoğaltınca karnım çok şişmiyor canım