Silan_Abdullah Sol yan taraf ağrım çok var kaburgalarda ağrım hiç bitmiyor sol göğüsümün altı çok ağrıyor ve hiç geçmiyor normal mi gebelikte kızlar acil dönüş yapın lütfen
Berivanznr Silan_Abdullah Bu postu görünce bı an benmi yazdim diye düşündüm canım dün gece kafamı koltuğa vuruyordum o derece keskin bir ağrı ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum sol kaburgam kırılmış gibi resmen hala ağrısı devam ediyor napacm bilmiyorum
Berivanznr Silan_Abdullah bir kaç gün önce soğuk almıştım biraz öksürüğüm var öksürük mü zarar verdi diye düşündüm aklımdan binbir türlü şey geçiyor ben 31 haftalığım buarada neden böyle olduk ki bıçak alıp o sol tarafımı delesim var desem yeridir
Dlnky Silan_Abdullah benimde aynı şekilde sol tarafım kaburgam sırtıma vuruyor yatamıyorum 27haftalığım ama bebek kilo aldıkça normalmiş
gunesinannesi__ Silan_Abdullah birebir aynısı yaşıyorum 2 farklı doktora sordum ikiside bebek büyüdükçe organlarını bastırıyor sıkıştırıyor dedi bi çözümü yok maalesef arada bu catlak yaglari ile masaj yapıyorum rahatlatiyor.
Silan_Abdullah Berivanznr ben doktora gittim dedi ki iki tarafta da ağrı olursa normal ama solda olması normal değil test falan tutular ekg çektiler kalp öyle yapıyormuş bide böbreklerim az da olsa içim rahat etti
Silan_Abdullah Berivanznr ayn öyle ve ben daha 26 haftalığım sol göğüsümün altı çok şiddetli ağrııyor gideyim gitmiyeyim mi bilemedim hiç uyuyamıyorum
Berivanznr Silan_Abdullah bende çok kararsızım daha dün kontrole gittik birşey yoktu Allah’ım sen yardımcımız ol hangimiz gidersek bilgilendirelim birbirimizi kuzum şikayetlerimiz birebir aynı çünkü
Berivanznr Silan_Abdullah buarada bir yakınım demişti ben erkek gebeliğim de kaburga sıkıntısı yaşadım diye benim bebiş erkek senin cinsiyet ne ?
Zeyliko Sağ kaburgamın altında ağrı ve batma oluyor benim de ama ultrasonda doktorum tam orada kafasının olduğunu yukarıya doğru ittirdiğini söyledi. Yapacak birşey yok dedi. Olabildiğinde öne doğru eğilmemeye çalışıyorum
Silan_Abdullah gunesinannesi__ 26 ama benim böbrek enfeksiyonu var ayrıca çok şifreli hiç geçmiyor benim uykuyada ihtiyacım var sürekli yorgunum aşırı rahatsızım
gunesinannesi__ Silan_Abdullah hastalarımız aynı bence altında başka bir sebep aramayın derim normaldir
Silan_Abdullah gunesinannesi__ olabilir de sürekli devam etmesi hiç geçmemesi de normal olduğunu düşünmüyorum açıkcası yani benim böbrekte şişmede var