Zynp12 Arkadaşlar geçen yine açtım ama post yukatiya çıkmadığı için haliyle görünmüyor. İzmir’de olup doğum yapan yada gittiği hastaneden memnun kalan anneler yardımınıza ihtiyacım var özel hastane doğum ücretleri olsun normal hastane olsun farketmez gittiğim özel hastane aşırı fiyat veriyor doğum için. Yazarsanız sevinirim
Mervelibol Zynp12 aynı şeyi yaşadım,ekole gidiyordum gittiğim doktor egepole geçti , doğum 27 binden 45 50 binlere çıktı , Urla Devlet hastanesine gidiyorum ve memnunum
Zynp12 Mervelibol urla bana uzak kalıyor baya ben torbalidayim Gaziemir olur bu tarafa biraz daha yakın yerler olur 🥰
Mervelibol Zynp12 Buca kadın doğum Cenk Naykı önerilen iyi ve ilgili bir doktor bildiğim kadarıyla 🙏🏻
ebru1221_ Zynp12 tire devlet hastanesinde bilge bey ve dilek hanım var arkadaşlarımın çoğu orada doğum yaptı tek kişilik oda falan da varmış çok memnunlardı. Ben de torbalıdayım ama bayraklıda özel kliniğe gidiyorum perinatoloji takipliyim
-2024 Gaziemir nevvar salih isgoren hastanesine gidiyorum selen kocabıyık doktorum kendimi özele gitmiş gibi hissediyorum cok memnunum tek sıkınti normal yapıcam gece olursa doğum yok gündüz var sadece
Tugcebngl Zynp12 ben çok memnunum doktorumdan ilk doğumumdada sezeryan oldum hemen ayağa kalktım ağrım olduğunda hemen gelip ilaç yaptılar temiz büyük odalar hemşireler çok ilgili suan 30 bin ama temmuzda zam gelicekmiş