Momybaby Kızlar henüz ayırt edemiyorum bebek hareketini sormak istedim, bazen bacakta kolda kalp atışı hissederiz ya onun gibi rahim üstünde aynı bölgede gün içinde hissediyorum sizce bebek mi
Nisaiste Momybaby evet o kalp atışları 🥰 bende de oluyodu hatta dikkatli bakarsan karnında titriyo görürsün onu 😍
Kubradagdevren Nisaiste yanlışınız var kalp atışı değil hıçkırıyor olabilir tekme atıp dönüyor da olabilir kalp atışı hissedilmez
B1cnm Kubradagdevren kalp atış şekilde seğirmeler oluyor sonra güçlü tekmelerini hisediceksin hıçkırık bu haftada hisetmesin o 28 den sonra net hisediliyor
00pamuk00 Ben 20.haftamdayim bazen o kadar hareket ediyor ki ben yoruluyorum ve 17.haftamdan beri düzenli her gün cok net hissediyorum çok şükür benim kızım anasına cekmis kıpır kıpır maaşallah 😂
Kubradagdevren B1cnm 15. Haftada bu şekilde seğirmeler oluyordu doktorum bana hıçkırıyor ya da hareket ediyordur dedi
B1cnm Kubradagdevren benim doktorum da 30 haftada hıçkırdığını söylediğim zaman yok hisetmesin sen diyor halbu ki 28 den beri hissediyorum 😬 tekme dönme hareketi gibi değil hıckırınca ritmik takılıyor yavrrum
Kubradagdevren B1cnm ayy bilemiyorum valla xanım bana söylenen oydu ben şuan 31. Haftadayım artık hıçkırıyor mu oynuyor mu tekme mi atıyor net anlıyorum siz kaçıncı hafatadasınız
Hlimee Canım 20. Haftalarda hissettim Kalp atışı gibi Şimdi 30+2 günüz Şuan tekmelerini görüyorum dışardan karın seyiriyor böyle Henüz sert adımlar değil hayla ama mucizevi his