Tugceates Afdemir 12+1 de ikili taramada çıkıntı yukarı doğru dik erkeğe benziyor dedi değişebilir henüz çok erken hazırlık yapmayın dedi bakalım hayırlısı
Afdemir HlyaracGzel tahminende olsa razıydım ama söylemiyor doktorumuz 2 hafta sonra tekrar gidince söyler inşaAllah 🙏 Sizinde gönlünüzden geçen neyse onu sağlıklı hayırlı şeklde versin Rabbim
Brktugce Hanımlar birşey sormak istiyorum bizimki bacaklarını acmadı doktorda kemik olcumune bakıcam dedi baktı kıza benziyor dedi değişim olur mu sizce cok merak ediyorum cinsiyetini( oncelikle saglıklı olsunda ) 🙂
Afdemir Brktugce 16. Haftada daha net söylüyorlar ama doktorunuz iyise ultrasyonu kaliteliyse doğru olma oranı yüksektir.
OzlEmrah 13+4 haftalık hamileyim 😂 Tahminen değil kesin öğrendim hatta renkli bile gösterdi doktor bugün randevum vardı bir kızın bir oğlum oluyor çok şükür bebeklerim ikiz 😊🙏🐣🐣
Afdemir OzlEmrah ayyy ne güzeş hayrlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah 🙏 Darısı biz öğrenemeyenlerin başına
Brktugce merveeed canım bende pek bilmiyorum ultrasonla baktı olctu boyunu falan kemik gelişimine gore kız dedi ama net değil dedi acaba kemik olcumune gore cınsiyet belirlenir mi ?
Afdemir Merveersoy benimkide bağdaş kurmuş ayakları havaya kaldırmıştı totosunu gördük resmini öyle aldık 😁😁 ztn doktorum söylemem 14 ten önce dedi 😔
OzlEmrah Afdemir Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah. Umarım yakında sizde öğrenirsiniz bebişleri 🐣🙏🤗