Bebekkotaz 18+5oldum ama cinsiyet daha ogrenemedim gostermiyor ve mide ağrısı baş ağrısı çok çekiyorum neden acaba
kubra2961 Aksutilayda44 29+0 olduk bende hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum hem de sabırsızlanıyorum kızıma kavuşmak için duygularım karmakarışık 🥹🫠
KubraE35 Bir gün sonra 34 olacaz bende çok heyecanlıyım ve korkuyorum korkum ağır basıyor heyecanım dan çok düşünüyorum düşüncelerimi susturamıyorum bir türlü 😌
1prensesannesi__ Aksutilayda44 24+4 haftaligiz ikinci hamileligim bi kizim var bide oglum olcak bende cok heycanliyim ilk defa oglum olcak 😁🥰🥰
merve_3807 Melike_melek hayırla kucağınıza alın inşallah benimki de kız ilki erkekti 36+4 de doğmuştu bakalım bu ne zaman gelecek
Haz28 Aksutilayda44 bende cumartesi günü 34 haftalık oluyorum benimde ilk gebeliğim çok heyecanlı artık yükümlü olduğumuz bir minik olacak bazen garip hissettiriyor 🥲🥲💐
YesimYilmazArdic Aksutilayda44 Bizde 34 olduk 🥹 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🩷 heyecan, endişe, merak hepsi bir arada 🥹
Smhayg Aybukesut75 bol yürüyüş yap kendini yormadan 35.haftada tekrar enerji geliyo merak etme ☺️yani Bnde öyle olmuştu
Rmys-fFth Bizde 36+2 yiz benmde endişelerim var çünkü 20 aylık kızım var ne yapar nasl davranir die düşünüyorum
GTubaa27 Aksutilayda44 37 haftalık oğlum 1 haftamız kaldı kavuşmaya allah nasip ederse 🤲🏻 Bu 2. gebeliğim 1 oğlum var 7 yaşında herşey sil baştan biraz endişeliyim o yüzden bende bakalım hayırlısı inşallah 🤲🏻💙 Rabbim tüm gebelerin yeni anne olmuş herkesin yardımcısı olsun evlatlarını anne babalarına bağışlasın inşallah 🤲🏻
SrpYlmz Fatimafa 12. Haftaya doğru belirtiler azalıyor ikinci trimestir dönemi daha rahat geçiyor canım ben 22+2 yım ilk üç ayima gore çok şükür rahatım