Kzbnzm1997 Ankarada yaşayan annişler biz 20 haftalığız yeni yeni bişeyler alalım diyoruz İstanbul yolu üzerinde mi ne civil mağazası varmış ordan alışveriş yapanlar var mı yada Ankarada uygun alışveriş yaptığınız mağaza var mı ☺
Zeynepsa Kzbnzm1997 civil yaninda mini city var.urunlerin kalitesine dikkat ederek al canim. Besela bebitofun ürünleri güzeldir.babymall e bebekde zaman zamam indirime giriyor
Fatmafatmaa Kzbnzm1997 Ankara etlikte var büyük bi civil mağazası bende ordan alışveriş yapmayı düşünüyorum.
Ykarakus Mağazalar bana gereksiz pahalı geliyor o yüzden sarman pazarından yapacağım alışverişi oradaki dükkanlarda fiyatlar daha uygun
Ykarakus Kzbnzm1997 daha uygun mağazalar sadece marka oldukları için çok pahalılar aynı kalitede ürün mağazada 100 liraysa çarşıda 80 lira gereksiz geliyor bana mağazadan almak o yüzden
Kbr06 Kzbnzm1997 normal yani çok uygun diyemem ama o zaman sleepy merhaba bebek bez vardı 50 liraydı o uygundu 2 tane almıştım bide yan yatış ve hamile yastığı kampanyadaydı kampanyalı üründe vardı da fiyatlara dikkat etmedim açıkçası toplu olduğu için