Ftmaa28 Kızlar hem PARK YATAK hem MONTESSORİ yatak için alez ve nevresimleri nerden aldınız ? Bu normal satılan bebek çarşafı nevresimleri park yatağa uyar mı. Montessoriler de nerdeyse tek kişilik yatak kadar tek kişilik nevresim takımları uyar mı acaba?
Rabiul Ftmaa28 ölçülerine dikkat ederek alabilirsin kimisi tek kişilik olarak satılıyor çünkü ben alezi burdan aldım ölçüden ölçüye fiyat değişiyor
GizemBeidokhti Ftmaa28 yataktan almıştım bebek yatağı , çocuk yatağı , tek kişilik, çift kişilik, king size olarak değişiyordu ölçüleri . Bizim montesorriye çocuk yatağı ölçüsü olmuştu
Alparslanmom__ Ftmaa28 ben trendyoldan aldm iki tane yorumlara da baktm park yatağa falan oluyormuş deneyip gorecegm zamanı gelince iki adet aldm umarım olur😊
Rabiul Ftmaa28 oda var canım trendyolda ölçüsüne göre alabilirsin yada bime a101 e fln bebek şeyleri geliyor ya o zaman nevresimlerde geliyor ordan da bakabilirsin istersen , park yatak ve normal beşikler için altta ölçüleri yazıyor zaten hangi yatağa göre istiyorsan onun ölçüsünde seçip alıyorsun
Nuurr_00 Trendyola bebek nevresim takımı 50×90 yaz mesela çıkıyor zaten birsürü ben ordan aldım çok güzel geldi yastığı ve üzerine ince bir yorganı ayrıca çarşafı olarak
Sedbng Ben park yatağı elele madre aldım alezi de yine elele markasından aldım zaten ölçüleri ona göreydi. Montessori yatağımızda 100×200 ölçüsü. English homedan bu ölçüye uygun alez aldım.
Sedbng Park yataklar genelde 60×120 ya da 70×110 oluyo ölçüleri. Ona göre pek çok yerden nevresim bulabilirsin. Ben park yatağa bi tane english home dan bi tane de babymalldan aldım. Montessori yataklar için bulmak daha kolay yine ölçüsüne göre bulabilirsin. İnternet üzerinden alacaksan Bebek olarak değil de çocuk olarak aratman gerekiyor 💖