Ya İlhan Varank’ın iyi bir hastane olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım, mümkün değil… Ayağım kırıldı benim, öyle böyle parçalı bir kırıktan bahsediyorum iki kemik de kırık.. Kendi kendine kaynar dedi adam yaa üstelik araştırma hastanesi olduğu için stajyer doktorlar baktılar. Tabi ben Avrupa tarafında bu konuda çok iyi olan bir devlet hastanesine gittim gece gece. Kesin ameliyat dedi, ben alamam hastaneye ilk gittiğiniz yerde olmak zorundasınız ama nereye giderseniz gidin zorunlu ameliyat dedi doktor. Tekrar gittik böyle böyle diye anlattık, e nabızdan açıp gösterdim çatlak gibi dediğiniz görüntü bu mu dedim, profuyla konuştu geldi yatışınızı yapmamız gerekiyor özür dilerim görmemişim dedi 12 gün hastanede yattım 🤦🏻♀️ İki kez ameliyat için hazırlanıp aç bırakılıp sedyeyle giderken iptal oldu diyerek geri odama götürdüler, artık en son doktorların odasına girip cazgırlık yaptım da ertesi gün ameliyata alabildiler. Rabbim doğumumu oraya mecbur bırakmasın yani uğraşılmaz. Ha bir de benim ameliyatın ertelenmesinin sebebinden biri yanıma yeni gelen hastanın ankaradan gelen bir doktorun annesi olmasıydı. Benim canım can değil, sonradan geleninki can 😌