Haticeadn lamaan bende öyle düşünüyodum şimdi 25+5 şuan hissetmedigim i düşündüğüm zamanlar meğer adını koyamiyomusum böyle hafif karnımda kalp atisi gibiydi şimdi daha net hissettiğim için anladım 😅
Tugcez Yani kişinin kilosuna göre de değişir diyorlar. Siz bir doktorunuza sorun bende 22. Haftadayım bir kaç gün inanılmaz hissettim çok şaşırdım hatta bu kadar hissedilir mi diye sonrasında bende de pek kıpraşma yok
Haticeadn Tugcez bende çok telaslanip üzülüyodum hissetmiyorum diye ilk gebelik olduğu için normal olarak adını koyamamistim netten bakiyodum kelebek kanat çarpması gibi diyodu bende öyle bisey olmadığı al işte hissetmiyorum diye tribe giriyodum bu çırpma olayını bile daha bu hafta idrak ettim 😅
senaall Haftadan beri hissediyorum şu an 21in içindeyiz ben de dışarıdan ne zaman görülür onu merak ediyorum heyecanlıyım ilk bebeğim 🙈
Siisaa lamaan ilk gebelikte 20. Haftaya kadar diyorlar beklemedeyim bende bazısı da öyle kanat çırpma kelebek olmuyor diyor ama hissetmek çok istiyorım nasıl bir his 🥰
Haticeadn lamaan çok takma kafana dediğim gibi bende bayağı bi hissetmedim yada anlamadım 22 de falan net artık bu hareket dedim
chrysanthemum 18.haftada net hissetmeye başladım. Dışarıdan gözükmüyor ama cok net ayırt ediliyor bagırsak hareketınden😅hatta elimi koyunca da hıssedıyorum doktorum da artık hıssedersın demıstı zaten, ultrason 19 hafta uyumlu cıkıyor