mery__ 7 haftalık hamileyim ama bulantım yok inşallah bundan sonrada olmaz 8 haftadan sonra bulantı yaşayan var mı
seyma281015 mery__ başlayabilir tabiki hemen sevinmeyin ve herkese de söylemeyin 🙄 kesinlikle bu konuda nazara inanıyorum
Burcu22 mery__ 10.haftamda başladı 20.haftama kadar devam etti canım inşallah 🙏 senin bulantin olmaz canı gönülden söylüyorum 😁🤗
mery__ seyma281015 duramıyorum söylüyorum neden benim hiç bulantım olmuyo bende mi bebegim de mi bi sıkıntı var korkuyorum belirti olmayınca hiç 😊
Zulall mery__ benim de çok şükür hiç bulantım olmadı 15 haftalığız inşallah böyle devam eder bende hiç bulantım olmadığı için acaba hamile miyim diye hep düşündüm 🙄😍
BusrAdem Sitionline benimde 6 haftada basladi suan 8 haftaligim allahim insallh 9da biterrr benmdee 😑😑😑
Betusssss mery__ benim 8. Haftanın ilk günü başladı ve günde 15 kez kusuyordum mecbur ilaç yazdı doktorum onu kullandım şimdi 13. Haftadayım sadece yanma oluyor arada midem de ama çok zordu gerçekten 🙄
Sevnep mery__ hamileliğimi öğrendiğimde 3 4 hafta civarıydı bulantılarım başlamıştı 20. Haftaya kadar devam etti. Çok zor geçmişti o dönem inşallah senin öyle olmaz hiç bulantısız hamilelik geçiren arkadaşım vardı çok özenirdim ona