Sevja00 Merhabalar fetal dna testi yaptıran var mı sizce tarama testleri mi yoksa fetal dna mı daha güvenli ücretlerini bilenler bilgilendirirlerse çok sevinirim
mombarbie_ Sevja00 fetal dna derim kesinlikle tarama testi tamamıyla güvensiz riskli çıkıyor insanı strese sokuyor
Ecem95 Sevja00 Hamile iken 2li 4lü ve detaylı ultrason yaptırdım. Şimdi ki aklım veya bilgim olsa direkt ya fetal ya da nifty yaptırırdım kesin net sonuç ve diğer 2li 4lü testlere gerek kalmıyor tabi ki yine detaylı ultrasona giriliyor.
Sevja00 Rumeysacelikk46 bugün doktorumun yönlendirmeaiyle bir firmayı aradım %99.9 doğruluk payı dedi yeni duydum böyle bir testi ondan sormak istedim
Sevja00 mombarbie_ evet önceki gebeliğimde bu testi bilmediğim için tarama testlerini yaptırdım ama sonuçlar çıkana kadar aşırı stres olmuştum
mombarbie_ Skck 1458/1 yaş riski çıktı o zaman 23 yaşındaydım doktorum iyi bulmadığı icin yaptırdık bebeğim doğdu gayet sağlıklı ama o dönemde çok strese girmiştim bebegimizden vazgeçecek değiliz ama insan kendini olabilecek herseye hazırlamak istiyor açıkçası şükür sağlıkla doğdu yavrum
Sevja00 qusel 11 bin dediler doktorumun hastalarına özel benim plansız gebelik gecikmeden önce antibiyotik kullandım röntgene girdim vs aklımda soru işareti kalsın istemedim açıkçası ondan
qusel Ben direk fetal DNA yaptırmayı anlamıyorum biliyorum niye. Mesela benim ikilide çok cok yuksek risk çıktı yaptirdim ama direk yaptırmak mantıksız geliyor
Deniz_1 Fetal DNA daha kesin sonuç veriyor ve sanırım başka hastalıklara da bakiyor.ama fiyatı minimum 10 bin TL’den başlıyor 10-15 bin arası değişiyor bana fiyatı çok uçuk geldi ikili test yaptırdım eger riskli çıksaydı mecbur fetal DNA yaptıracaktim