Hatice5258 Doktorumun verdiği vitamin ilaçları midemi bulandırıyor. Aynı durumu yaşayan varmı? Düzensiz kullanıyorum bi zararı var mıdır? Bilen yorum yapabilir mi lütfen?
Fundahakanb Hatice5258 doktorumun berdiği markaları kullanmıyorum :)) magnesium nutriway aldım . D vitamini ocean aldım gibi :))
Demet_parlak49 Hatice5258 bende içmiyorum içtiğim gibi kusuyorum doktoruma söyledim oda içme ama yediklerine dikkat et demişti sende Bi doktoruna sor
Melismelo Ben kızımda nerdeyse hic icmedim genel olarak ilac icmekde cok zorlanan biriyim midem bulanır helede hamilelikde aşırı bulantım vardı icemedim doğru düzgün ve şuan sağlıklı yanımda 2 yaşına giricek
Hatice5258 Melismelo maşallah Allah bağışlasın bende bekarken ağrı kesici kullanmayan biriydim bi yandan galiba midem onun için almıyor. Teşekkür ederim💕
ozlemturkk Hatice5258 amin inşallah sizinkinize Allah bağışlasın bende Ağrı kesici kullanan biri değildim ondan da olabilir
Alyadefne Vinalac alın çook güzel folik asit dahil tüm vitaminler var ben çok memnunum hiç ne mide bulantısı yapıyor ne de birşey.