Naviber Merhabalar sizler de her ay kendinizi gebeymiş gibi hissetmekten yorulmadınız mı? Psikolojik olarak her ay hamileyim. İlk defa bu ay test yapmadan durabildim. İki gündür çok halsizim hasta gibiyim gebeliğe yoruyorum 😊
Mommytwice2 Naviber ayak üşümesi yaşamıştım ve doymuyordum sürekli yiyordum. Ve adetimden dört beş gün önce adet sancısı çekerim
Gamzegll Naviber Adet olacak gibi müthiş bir adet sancısı çekmiştim hatta pedle gezdim her an olabilirim diye birde ağzımda pas-kan tadı vardı
Sevvalll42 Naviber her ay kendimde bi belirti bulurdum bu sefer 0 belirtiyle hamile olduğumu öğrendim ve hiçte umudum kalmamıştı artık rabbime şükürler olsun nasip oldu bu ay inşallah sağlıklı bir gebeliktir 🥰
Naviber Mommytwice2 aynısını ben de yaşadım. Sürekli bir şey yemek istiyorum ve ayaklarım üşüyorum. Ama dediğim gibi her ay psikolojik olarak gebeyim
Mommytwice2 Naviber ben de o sıralar öyleydim ne yaşasam Google da gebelik belirtilerinde şu şu var mı diye araştırıyordum. O da öyle bir süreç
Naviber Mommytwice2 daha önce de gebelikten önce halsiz hasta gibi olmuştum. Şimdi de aynı şeyleri yaşayınca acaba mı diye düşündüm. Siz gebe misiniz ?
Mommytwice2 Naviber evet. Ve göğüste benim hiç hassasiyet veya yeşil damar olmazdı ilk defa yeşil damar çıkmıştı
Naviber Sevvalll42 daha önce düşükle sonuçlanan gebeliğimde ben de sizin gibi olmuştum. Sıfır belirti hiç beklemediğim zamanda olmuştu .
buse76 Bat 7 Mayıs yumurtlama döneminin içinde oluyorum çünkü 12 13 gün var kasıklarımda iğne batması var çözemedim 😂 ama inşallah bebek vardır
Sinerjik Son zamanlarda geciken adetlerim yüzünden bu ay yine gecikicek ve ben hamileyim zannedicem diye korkuyorum. Aslında bat 30. Ama inofolik gecikme yapmis kesin bende de yapar. Karamsar olmak ne kadar zormus beynimden silip atamıyorum
Sevvalll42 Naviber biliyorum o duyguyu ilk çocuğumu kaybettim 6 aylıktı 8 aydırda deniyoduk olmamıştı şükür bu ay nasip oldu seninde olur inşallah bi sıkıntın yoksa kafana takma
Kardelen120o Naviber benim belirtim yoktu adetim normalde de gecikiyodu ruya uzerine test yaptım hamile çiktım 20 haftalıgız şuan 😁