umrumdadegil Enfal_06 hee kız ne bileyim dedim 10 yaş üstü çocuğu falan var dinliyor da ona ayak uyduruyor heralde dedim🤣🤣
Enfal_06 umrumdadegil ay 1 doğursam rahatliycam keşke 10 yaşında çocuğum olsaydı 😅😂😂 büyütmüştüm en azından 😂
erikarpuz umrumdadegil alifiru ihtilal şarkısı eşimle şarkımız ve kurban olayım şarkısının klibinde sevgiliyken oynamıştık eşimin en büyük sürprizi diyebilirim çok güzeldi 😂
Sadeceanne2 umrumdadegil umrumdadegil valse. 🧘🧘🧘🧘🧘inanılmaz. Mutlu ediyor beni o piyanonun sesi Bak dinleyesim geldi. Bi gidip gelirim 😄
Sadeceanne2 umrumdadegil ahada dinlesdim geldim 😄youtıbe beğenilerim. Hazine kutum gibidir gider sürekli bakar bakar bazı güler bazı ağlar , bazı huzur bulur gelirim çok güzel şeyler biriktirmişim
fatos2404 umrumdadegil ay çok kilo aldııım çook 70 kilo oldum yardım çağrılarıma cevap bekliyorum kızımdan 😂😂
Emirasaf6060 umrumdadegil merhaba beni hatırladın mı yüzyıl hastanesinde doğum yapacaktın seylan hanimd
Sadeceanne2 umrumdadegil dinle o zaman valse Ağladığında dinle , mutlu olduğunda dinle huzursuz olduğunda dinle her seferinde farklı bir tat veriyor insana ☺️
Sadeceanne2 umrumdadegil doğan cemi keşif ettin mi hiç ☺️o çok güzel şeyler Yorumlar sesi de MUHTEŞEM DİR insanlar dan daha çok huzur veriyor. Beğenilerim. Bana 😊 girer gezer dolaşır huzur bulurum çok daraldığım zaman
Sinemyiss umrumdadegil emre aydın ve Cem Adrian çok dinliyordum.cem Adrian kül en sevdiğim emre Aydın son defa favorim🥰.