umrumdadegil ay sus sus cam konusuna girme o gün ne yaptığını bi bilsen sinirden oturdum ağladım camlarım kirliyken daha temiz görünüyordu. Bana dediki bi kovaya köpüklü su yap bende nedenini sormadan yaptım verdim eline 2 3 de bez ver dedi verdim geçtim evi toplamaya bi yerden gırç gırç diye ses geliyo bi baktım benim zeki kocam uzayan badana fırçasının borusunun ucuna çekpas takmış aşağıdan 2. Katın camlara uzatmış bezide çekpasa dolamış köpüklemiş sonra çekpasla çektiriyor bütün camlar çekpas izi oldu koştum hemen yapma bak iz oluyo bırak böyle silceğini bilseydim hiç söylemezdim filan dedim aşkım tertemiz yapıyorum diyip devam ediyo nolur bırak camlar iz oldu dedim devam etti ben başladım iyice söylenmeye bak ne hale geldi camlar diye sonra nemli bezle çekpas izlerini kolunun yettiği kadar silmeye çalıştı iyice bulamaç etti bende o görmeden tekrar sildim camları halbuki sadece dış taraflar silinecekti sildiğim yerleri bile mahvetti ben bundan sonra ona iş buyururmuyum ona ya katlanir camlar silincek terastaki hiç söylemedim şu camlar silincek diye korkuttu beni adam kardeşimi bekliyo teras camları bundan sonra ben ona asla cam sil demem arka odaların dış camlarınıda kimse görmüyo sende gözün kapalı geç yavrum ordan tamam mi diye de tembihliyo🤦🏼♀️