Busra19s Kızlar ben ilk muayenemi 6+2 ydim kalp atışı duyuldu o zaman oldum doktor 3 hafta sonra gel dedi tekrar ama daha yaklaşık 10 Gün falan var acaba bebeğim iyi midir nasıldır diye bisey olmusmudur diye dusunmeden edemiyorum
elmaelmaelma Busra19s kalp atışını duyamadığı için keseyi gördükten sonra haftaya tekrar çağırmıştı. Kalp atışından sonraysa ayda bir oluyor muayeneler. Son haftalara doğru 2 haftada ve haftada 1e düşüyor.
Figen_Can Busra19s Hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim 🤲 kalp atışı duyulduysa bir sorun da yoksa endişelenmeyin bende 6 haftalıkken gittim 1 ay sonra da başka doktora yönlendirdi gebelik takibi yapmadığından
Alparslanmom__ Busra19s bende iki haftada bir gidiyorum kontrollere sanki banada geçmek bilmiyor günler ya oglusumu özlüyorum merak ediyorum değişiyor çünkü büyüyor 😊🙏🐣
momofmychildren momofmychildren ben ilk 4+5 kese gördüm 7+1 de gittim kalp atışı duyduk sonra 10.haftadan sonra gitmiştim ayda bir ya da 3 haftada bir gidiyorum
Busra19s momofmychildren bizim ilk kontrol oldu 2. Si 3 hafta sonra diyince içim içimi yedi valla normal o zaman ya
Busra19s Figen_Can amin inşallah sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza.. benim ilk gebeliğim ya bilmediğimden endişe etmeye başlamıştım boşa stres yapmayım o zaman
Boncukk123 Busra19s o tedirginlik oluyor canım ama ona yapcak bşey yok çünkü kese gözüktüyse kalp atışı duyulduysa bazı testlerin sonuçları çok geç çıkıyor ve 3 haftayla 1 ay arasında çağırıyor doktor diğer kontrole bana da o şekilde olmuştu insan çok merak ediyor çok haklısın ama malesef beklemek zorunda kalıyoruz 🥹🌸
Busra19s Boncukk123 evet endişe etmistim ilk gebelik ve bilmediğim için 3 haftada uzun geldi bi an sanki günler geçmek bilmiyor 😊
Boncukk123 Busra19s daha uzun da sürebiliyor canım verdikleri tarih 3 hafta yine iyi ☺️ ilerledikçe 2 hafta sonrasında 1 hafta olarak düşecek kontrol günleri 🌸
Selbi777 Benim 34.haftadan önce hep ayda bir , sonra ise 2haftada bir , şimdi 35+4 üm , 1 haftada bir gidiyorum.