Merhabalarrr,
Pendik medipolde hangi kadın doğum doktorunu önerirsiniz? Kısmetse normal doğum olmasını istiyorum. Şuan 22 haftalık hamilemiyim ve hastane değiştirmek durumundayım. Önerilerinizi bekliyorum kafam çok karışık
Merhabalarrr,
Pendik medipolde hangi kadın doğum doktorunu önerirsiniz? Kısmetse normal doğum olmasını istiyorum. Şuan 22 haftalık hamilemiyim ve hastane değiştirmek durumundayım. Önerilerinizi bekliyorum kafam çok karışık
Agustos2024 Ben aytekin hanıma geçtim. Çok memnunum. İlk doğumumu da bu hastanede ama saadet hanımda yapmıştım. Saadet hanımla uyuşamadım yolumu ayırdım.
Yaprakdokumuseverr çok teşekkürler. Randevuları hep dolu aytekin hanımın. Başka bir öneri gelmezse ben de aytekin hanıma randevu alayım
Ben canan hocaya gidiyorum gayet sakin iyi bir doktor
Agustos2024 eğer ssvd yapıcak olmasaydım hatice hanıma giderdim kesin. 2 kere doktorum bana bakmadığı için baktı sağolsun çok güzel ilgilendi hastası olmamama rağmen.
Agustos2024 aytekin hanıma gidiyorum bende normal doğum yanlısı bir doktor zaten yoğun olmasına rağmen çok güzel ilgileniyor tek sıkıntı randevu bulamak zor işte en az 2 hafta önceden almak gerekiyor 10 günlük hakkımızı yoğun olduğu için kullanamıyoruz
Yaprakdokumuseverr merhaba 10 günlük süre içersinde başka doktora gidersek bakıyor mu bende aytekin hanıma gidiyorum ama 10 günlük hakkımı kullanamıyorum randevuları dolu olduğu için
Agustos2024 saadet hanıma gidiyordum ben çok memnundum
Yaprakdokumuseverr hatice korkmaz mı?
Serendipity16 aslında bakmıyolar ben biraz tartıştığım için baktılar. Çünkü kontrol edilmem gerekiyor hakkım var çözüm bulun devlet bile bakıyor özel diye tercih ediyorum dedim. Yönlendirme yaptılar muhtemelen son haftalarımda da aynı şeyi istiycem. 36 da randevum var bidaha 38 e alabildim 37 de gözükmek istiyorum mesela hakkım var.
Yaprakdokumuseverr evet ya bende bu konuyu düşünüyorum yarın mesela randevum aytekin hanıma 36+1 oldum zaten 10 günlük hakkımı kullanıp haftaya yine gitmek istiyorum zaten 37’ye girmiş olucam inşallah bi ayarlama yapar kendisi bi daha 2 haftaya ancak randevu bulabilirim oda 38 oluyor son haftalarda haftada bir kontrol yapıyor diğer doktorlar bizim hakkımız varken kullanmamak kötü oluyor eğer ayarlama yapmazlarsa bende 10 gün içinde acile gidicem valla geçen öyle yaptım hiç değilse hakkımı öyle kullanmış oluyorum
Agustos2024 sinem hanıma gidebilirsin çok tatlıdır
Serendipity16 acilden nasıl giriyorsun canım 10 günlük hakkında anlayamadım bizede fikir olur
Serendipity16 aynen bende 4 kez öyle yaptım o şekilde bi mine hanım , 2 kere hatice hanım bide emine ateşe gözüktüm 😁
Yaprakdokumuseverr 10 gün içinde 4 kere gidebiliyor muyuz ya ben bir kere gitmiştim emine hanımla hatice hanıma denk gelmiştim. Neyseki Aytekin hanım kendi randevu oluşturdu haftaya cumaya kullanıcam hakkımı
Serendipity16 farklı zamanlarda gittim ama tabiki sorun varsa gidebiliriz istediğimiz kadar. Aa ben de söyleyeyim bari 37 deki randevumu kendisi ayarlasın
Yaprakdokumuseverr aynen ben demeden zaten kendisi direkt gün verdi haftaya gel dedi son haftalardaki hastalarına kolaylık sağlanmalı tabi ki
Serendipity16 bunu duyduğuma sevindimmm