Halvaci Humana içip sütü artan varmı veya bimde de cıvıl yada ebebekte bir çay satılıyor süt arttırıcı kullanan varmı
Merve28Gur Halvaci bnim kuzenim ve dayımın gelini kullandı humanayı çok memnun kaldılar.Benim de yarın doğumum var birazdan çıkıp alacağım ben de.
Gnygns Halvaci çaylar konusunda fikrim yok ama ananas yemenizi tavsiye ederim.sütü kesilen ablam iki gün ananas yedi yatak yorgan süt olmuştu maşallah.
momof3 Halvaci Ben promalt kullanmıştım o fayda etmişti.Ama doğal şeylerden yanayım düzenli beslenince ve boş su içince de ayni şekilde bol sütüm oluyor 😌 Düzenim bozulunca azalıyor.Birde bol bol emzirmek lazım
Merve28Gur SevgiTkn evet canım humana çayı.eczanelerde satılıyor diye biliyorum ben de eczaneye gidecektim ben de almaya .Bide gaz için rezene çayını önerdiler onu da alacağım.Benim sezeryan olacağı için rezene de lazım olacak o yüzden.
Mervealkan Ben doğum yapalı 15 gün oldu hala sütüm yok bebeğim çekiyo çekiyo damla damla geliyo😔 her şeyş yapıyorum ama yok stres yapma diyolar fakat mümkün değil geriliyor insan 🙄
Bahar11mucize Mervealkan sizinki tutmuş yine menenizi benimki tutmuyoda düt sağıyorum daha yeni gelmeye başladı boza yiyinn faydası oluyo bide duş
SedaEmir Aklıma gelenleri yazayım .Dereotu,ıspanak ,yeşillikler sütü artırıyor .Yeşil soğan da aynı şekilde yalnız çok fazla yememeli bebeği pişik yapabilir .Incir.Çörekotunu yoğurda karıştırıp yiyebilirsiniz hem miktarını hem kalitesini artırabilir .Bulgur da süt artırıcı besinlerden 5.Tabi en önemlisi sıvı alımı günlük 3 litre olmalı .
ense4275 Halvaci canım gebelık okulunda hoca ısrarla en ıyı arttırıcının su olduğunu soylemıstı her emzirmeden sonra bı bardak su ıcılmelıymıs
Halvaci ense4275 şuan hamileyimde 7 yada 6 hafta kaldı doğuma ama ben normalde de bol su içiyordum nasıl desem tuvalete girip çıkıyorum su iciyorum yemeğin yanında sadece bir bardakla kalmıyor
bebekteyaparimkariyerde Halvaci hurma ye ve börülce dene hurmayı duydum ama börülceye şahit oldum.eppey çoğaltıyor
Gnygns Halvaci evet ablamdan sonra sütü azalan her arkadaşıma tavsiye ettim hepsi de çok faydalı oldu dediler.
Demetdemircioglu Halvaci benim sol gogsumden emdikce agliyodu sut gelmiyodu galactago kullandim damla simdi 2sindende emiyo