cLearQueen -Aysima ogrenen cok kisi var. Ben ogrenemedim. Muhtemelen zorlasam tahminde bulunurdu doktor ama hic sormadım bile
betyy16 -Aysima bizim doktorumuz da 10 haftalikken gördüm dedi ama ben hala inanamıyorum kontrolüm var 1 ay sonra anca o zaman inanacağım galiba 😀
Pinkopinkoo huvuuuuff Benim de 12+6 da kesin ve net erkek dedi . İnanmalı miyim bilemedim. Kimisi erken diyor. Hem renkli hem siyah beyaz ultrason da baktı
Nrrgizemylmzz huvuuuuff ay ben 16 haftaya gircem sordum daha çok küçük dedi halbuki oğlumda 13 haftalıkken öğrenmiştim inşallah bu hafta söyler
Pinkopinkoo huvuuuuff Yaa ne güzel bize öyle vermedi daha doğrusu tekrar yakalayamadı. Birdaha gidince isteyeceğim
BirAskMasali1323 -Aysima ben 13+4 haftalığım bugün doktora gittim cinsiyeti sordum bebek uygun pozisyonda değil dedi öğrenemedik yani
Freefam -Aysima 11. Haftadan itibaren kiza benziyor dediler bikac doktora takipliydim hepsi ayni seyi soyledi kizdi
Betul_ela0 -Aysima Ben gittim söylemem tahminde etmem yanılma payı çok kritarist diye birşey varmış o bu haftalarda oluyormuş tam anlamıyla göremem söylesemde büyük ihtimalle yanılabilirim dedi en kesin i 15. Haftaymış