5sezeryanim Benim kız kardesim hamile ve bebeğin zayıf oldugunu söylemiş doktor..Bebege nasıl kilo aldirabilir.Onerileriniz nedir
tgbmerve 5sezeryanim en başından buyana kaşar yiyorum, ceviz ,kuru incir, tam tahıllı ekmek, günde iki meyve, iki büyük kase yoğurt haftada 3 protein , diğer günler sebze , balık, boy kilo olarak hep öndeyiz çok şükür , son 9 haftaya girdim Dr kefir başla dedi
Boncukk123 5sezeryanim genetik olması dışında muz kaşar peyniri süt ürünleri ceviz çiğ badem ve fındık kabak çekirdeği cok güzel kilo aldırıyor canım
Sadeceanne2 5sezeryanim avakado , muz , çiğ badem , yoğurt , yumurta şekerin yoksa neskuit tozu diyor burada anneler. Bir bardak süte denene bilir
Kelebekmisaliihayat Sadeceanne2 sağlıklı şeyler varken nesquik gerek yok bence. Diğer dedikleriniz kilo alması için gayet sağlıklı şeyler 😊👍
Sadeceanne2 Kelebekmisaliihayat bence de ama bazı anneler son aylarda bebek çok zayıfsa tercih edebiliyormuşlar 😊
Sevilc 5sezeryanim kaşar, yoğurt, süt, çiğ fındık badem, ceviz, avokado, yumurta, peynir, ıspanak, balık, tavuk, et, bakliyat özellikle yeşil mercimek