payidar Popmum cinsiyette herkesin parmakla gösterdiği biri doktorum 🙈 11. Haftada erkeğe benziyor dedi 14de pipisinin resmini verdi 17de %100 Erkek dedi detaylıda durustan göremiyorum birsey diyemem dedi 😂 sağlıklı olsunda önemli değil ama insan merak ediyor ilk bebek alısveris yapmak istiyorummm 🙈
Popmum payidar erkek erken öğeeniliyor biraz da hareketliyse ☺️ biz de çok erken öğrendik hatta ben pek güvenmedim ama çoktan herkes alışverişe başladı ayrıntılı ultrasonda da erkek denince içim rahatladı
HaticeNur Bebekim123 hayır canım 17 haftada erkek dedi direk ama burda okuyorum çok değişenler oluyormuş o yüzden diyorum hani biseyler almak istiyorum hazirligin erkenden bitsin istiyorum ama diyorum ya degisirse diye bekliyorum 🤣🤣🤣
Krispiim16 Ozderr hayır 11 hafta ikili test 12 özeldeki ayda bir randevum 13 devletteki ikili test sonuçlarımı almaya gittiğimde doktorum gelmişken bakalım demesi sayesinde 😌 okadar girmiş oldum yoksa ruh hastası değilim her hafta bebeğimi ultrasona sokayım 😉
Ozderr Bhrsu valla doktor da net erkek dedi pipisini gösterdi 😂 ama burda cok cinsiyeti değişen arkadasa tanık oldum ki acaba bende de mi öyle olacak diyorum 😃
Ozderr Krispiim16 yok yani cok ultrason da iyi değil demişti doktorum bana. radyasyon o cihazlar da da varmış canım o yuzden söyledim
Krispiim16 Ozderr hayır canım onlarda radyasyon yok ses dalgası yöntemiyle görüntü sağlıyorlar ne anneye ne bebeğe ama çok aşırıya kaçmamasında fayda var tabiki 😂 ben hem devlet hem özel de muayene oluyorum bide ekstra lar oluyor özelde daha detaylı inceliyor uzun kalıyorum fakat devlette sadce 2-3 dk kaldığım için çok zararlı görmüyorum 😌
zuleyhakoc Bende bu hafta gittim 13 haftaya girdim doktor %99 kız dedi acaba değişirmi inşam birşeyler almak istiyo çok kesin di
Kbraort_ wndy kız demişlerdi hep 18. Haftada yüzde yüz kız demişti hatta daha sonra şehir dışına taşındgm için doktor değiştirdim , o doktorda 20 li haftalarda yüzde yüz erkek dedi inanmayınca resmini çekip verdi 36. Haftadayım şuan hala erkek 😂