hasret1922 Firdevsk66 randovu bulamiyorum ferhan hocaya giden varmi diye sorcaktim sabah 5 de gidince sira aciyirkarmis ama hastaneye ukasip hangi bunler orda ogrenemiyorum 1 saat uzaktayim hastaneye oldugu gun gitmek istiyorum
Firdevsk66 hasret1922 randevu ve sıra bulmak sıkıntı çünkü çok iyi bı doktor boşluğu çok olmuyor da erkenden gidebilirsen belki bı ihtimal sıra bulursun ve sürekli olarak hastanede diye biliyorum mesai saatleri icinde
hasret1922 Firdevsk66 yarin gitsem hastanede olur ozaman bi tanidik olmali boyke yerlerde var yok diyecek 🙄
hasret1922 Firdevsk66 gercekten cok iyi dr baska dr randovu aciyo ama o kadar yol gidiyorum duzgun bakmiyorlar geri uzulurek 1 saat yolu geri geliyorum ferhan hoca gercekten guzel bilgi veriyor
Firdevsk66 hasret1922 tanıdık olsa ne olur hepsi bı hava sanki canını istiyormuşsun gibi bı tavırlar bisiler oluyor
hasret1922 Firdevsk66 yani ben sira falan yardim istemem zaten ben hep randovulu vaktinde giderim dr hastanedemi hep bilmidigimden onu ogrencek biri olsa dedim enson 2 haftadir ugrasiyorum ogrenmek icin 🤦♀️
Firdevsk66 hasret1922 ben oraya geldiğimde ferhana sıra bulabilirsem ona gidiyorum o yoksa iki tane özel var ordakiler de çok iyi ve cihazları çok iyi
hasret1922 Firdevsk66 hastanede degiller demi kendi ayri ozel yerlerine gidiyorsunuz bazi ozelden belli gunde gelenler oluyo bazi hastanelerde burda biliyorum onlar gibimi iyi dediginiz drlar
Firdevsk66 hasret1922 evet hastane içinde değil cumhuriyet meydanının orda var 2 tane ayrı ayrı özel ikiside çok iyi çocuğu daha net görüyorsun renkli ultrasonla baktırıyorlar falan çok iyi bı tanesi sadece carsmba günleri olmuyor onun harici hep orda