Gizem1504 Kızlar ocean methly balance mi regenesis max mı düşük i sonnrası dr ikiside iyi ama ocean daha kapsamlı dedi kullanan varmı
minnosbirkiz Gizem1504 genetik test yaptırdıysanız folikasit geni olan mthfr olanda problem varsa ocean balance ve regenesis i tavsiye ederim, ikisi arasında seçim yapabilirsiniz, bende regenesis kullanıyorum ☺️
Enfal_06 Gizem1504 doktor yani gebelik uzmanı bana bugün oceon mumy yazdı elenetal yazmıştı diğer kadın doğumu onu alma bunu al dedi decavit kullanıyordum ben bitince oceona başliycam
eceyc314 Gizem1504 ben vücudum toparlansın diye kullanmıştım. Bebek olayını kışa bırakmıştık biz. Ocean mummy ile mi ilgili biliyorum. Düşükten sonraki ay erken yumurtlama olmuş ve hiç bellemezken hamile olduğumu öğrendim tekrardan. İlk defa yumurtlama tarihim o kadar erken oldu hatta
Gizem1504 minnosbirkiz genetik teste gerek yok dedi 6 haftalıkken kanamadan dolayı düşük yaptım kürtaj olmadım içerik olarak inceleyip alırsın dedi ama kararsız kaldım teşekkür edrrim :)
minnosbirkiz Gizem1504 çok geçmiş olsun 🥺 hangisi içinize sinerse ona başlayın hepsi çok güzel takviyeler 🥰
Gizem1504 Enfal_06 düşük yaptım ben 3 ay rahim toparlanması için kullanabilirsin dedi bakalım araştırıp ona göre alacağım sağolun
Enfal_06 Gizem1504 hm bilmiyorum gebelikte kullanıldığını biliyordum sadece rica ederim rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah