birmucize1 OnlyBaby insallah rabbim hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin tum istiyen kardeslerime 🌸
birmucize1 Ego adet oncesi kan vermedim ama test yapmistim 5. Gune kadar hep negatifti 5. Gunu aksam yaptigim testte gozle bile zor gorulen bi cizgi belirdi kosa kosa hastaneye gittim 😂 beta hcg 11 cikmisti yani daha cok yeniydi
Ego birmucize1 adete yakınmı döllenme gerçekleşmiş canım hayırlı olsun bunarada dağlıkla al kucağına 😊😊
senacnblt06_ OnlyBaby ben adet gecikmemin 2. Gününde test yaptım negatifti kan verdim 0.2 çıktı bugün adet gecikmemin 11.gunu test yaptım cift cizgi çıktı acaba benim de mi geç döllenme Cuma günü hastaneye gidecegim
OnlyBaby senacnblt06_ aa geç döllenme gibi duruyo canım kanla netleştir bence hayırlı olsun şimdiden🥰
senacnblt06_ OnlyBaby cuma günü hastaneye gideceğim daha öncesinden kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum gene olumsuz birşey olacak diye ama bugün de test yaptım direk çıktı ikinci çizgi
senacnblt06_ Ego gecikmemin 2.gununde kan idrar testi yaptım ikiside negatif çıktı gecikmemin 10.gununde idrar testi yaptim cift çizgi çıktı burada çoğu kişi geç döllenme olabilir demişti
Moz OnlyBaby ben pcos değilim reglilerim de şaşmaz hiç.7+1 im bugün gittik bebek görünmedi geç döllenme olabilir dedi
Ebru3457 OnlyBaby evet canım yumurtlamanın geç olması demek bende pcosluyum tam 30. Günde idrar testinde negatif çıkmıştı 34. Günde kan vererek öğrendim gebeliğimi ve 35 de tekrar idrar testi yaptım o zaman pozitifi görmüştüm